≫ 

Italijani pišu: Milan poslao 5 miliona evra za bisera Zvezde!

Marko Lazetić je na izlaznim vratima Marakane

  • 35
Fk Kolubara - Crvena Zvezda

Foto: Nikola Tomić

Crvena zvezda bi u ovom prelaznom roku mogla da dobije iznenadnu finansijsku injekciju, pošto je veliki Milan "bacio oko" na bisera crveno-belih Marka Lazetića.

Kako prenosi specijalizovani italijanski portal za fudbalske transfere, "Tutomerkato", Rosoneri su već poslali ponudu u iznosu od 5 miliona za talentovanog napadača.

Milan je odmah reagovao nakon što napadač Pjetro Pelegri, koji je bio na pozajmici iz Monaka, prelazi direktno u Torino.

Italijanski novinari navode i da je Milan nekoliko meseci već pratio Lazetića, a očigledno su skauti ubedili rukovodstvo kluba da za njegov potpis vredi izdvojiti 5 miliona evra.

Ne bi bilo iznenađenje da na ovako nešto utiče i aktuelna situacija sa Dušanom Vlahovićem, koji je na meti najvećih evropskih klubova, a kojeg je Fiorentina još kao klinca dovela za "siću" od 1,5 miliona evra.

Sada se pominje obeštećenje od najmanje 60 miliona evra, i to samo zato što mu ugovor ističe za godinu i po dana, inače bi moglo da dostigne i 100 miliona evra.

Lazetić je ove sezone počeo da dobija ozbiljniju šansu i u prvom timu. Nastupio je na 14 utakmica, uglavnom kao rezervista, a uspeo je protiv Kolubare i da postigne svoj prvenac za crveno-bele.

Lazetić je inače i jedan od 12 bisera koje Crvena zvezda ima na pripreme ove zime u Turskoj, gde faktički može da sastavi celu startnu postavu samo od "bonus igrača".

Video: Zvezdin biser izveo magiju kao Mesi, izlomio kičmu cele odbrane i dao gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    22. januar 2022 | 13:26

    Зато је Мамић бабо за трансфере! Он би га за две године продао за 15-20 милиона!

  • mix

    22. januar 2022 | 13:42

    Dajte ga propasce u zvezdi kao i velja nikolic kao sto je propao i radule propada, dajte ga i 10-15% od sledece prodaje

  • 6

    22. januar 2022 | 13:33

    Zasto.se tako.mlad odmah prodaje?? Nije ni igrao u prvom timu a kupuju se dioni lutalica itd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA