Konte baš nema rešenje za Tuhela, treća pobeda Čelsija nad Totenhemom za 18 dana

Prvi premijerligaški poraz italijanskog stručnjaka na klupi Spursa

  • 0
Čelsi, Chelsea Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Čelsija savladali su Totenhem rezultatom 2:0 u poslednjem meču 23. kola Premijer lige.

U prvom poluvremenu nismo videli mnogo toga. Jedini detalj vredan pažnje desio se u 40. minutu kada je Hari Kejn postigao gol, ali je on poništen zbog faula nad Tijagom Silvom. O tom kontaktu će se narednih dana sigurno pričati jer su mnogi mišljenja da je brazilski defanzivac prelako pao i da nije trebalo da bude poništen taj pogodak.

Ako je prvo poluvreme bilo dosadno, onda je početak drugog bio veoma zanimljiv. Već u drugom minutu nastavka videli smo gol, i to ne bilo kakav gol, nego majstoriju u izvedbi Hakima Zijeha. Marokanac je uputio udarac van kaznenog prostora sa desne strane i gađao dalji ugao Lorisovog gola. Iskusni francuski golman je samo pogledom ispratio taj šut koji je završio u njegovoj mreži.

Na drugi gol Tuhelovog tima nije se mnogo čekalo, pošto je prednost duplirana već u 55. minutu. Mejson Maunt je uputio loptu iz slobodnog udarca u šesnaesterac, a tamo se najbolje snašao Tijago Silva i postigao svoj drugi gol ove sezone u Premijer ligi.

Do kraja meča se ništa bitnije nije desilo, a Tomas Tuhel je još jednom nadigrao Antonija Kontea. Čelsi je ovog meseca već pobedio dva puta Totenhem u polufinalu EFL kupa, a na ''Stamford Bridžu'' je i tada takođe bilo 2:0.

Video: Larisa Rikelme diže temperaturu u Novoj godini: U mini bikiniju se uvija i trese pozadinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA