Nikad luđi Kup afričkih nacija: Posle brojnih bizarnosti - vreme je za fudbal i najveće kvote na planeti

Kup afričkih nacija ušao je u samu završnicu, ovog vikenda očekuju nas četvrtfinala i veliki spektakl u najavi

  • 6
Meridian bet

Foto: Meridian

Shodno tome, sportska kladionica Meridian donosi BONUS DOBRODOŠLICE OD 500 RSD, a uz to i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI.

Dakle, sve što je potrebno jeste da se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i uz samo par klikova - BONUS BEZ USLOVA JE TVOJ!

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLAĐENJE

A, šta kada preuzmete bonus? Bacite pogled na vrhunsku ponudu koju donosi Meridian, izaberite vaše idealne parove i prepustite se čarima fudbala i online klađenja.

Pa, da vidimo šta nas to čeka ovog vikenda:

GAMBIJA - KAMERUN, DVOJKA 1.60

Iz Južne Amerike selimo se u Afriku, gde je u toku Afrički kup nacija, a stigli smo do četvrtfinala. U prvom se sastaju Gambija i Kamerun, iznenađujuće ili ne - sami procenite.

Stvari stoje ovako: Gambija je u dosadašnjem delu takmičenja upisala tri pobede i jedan remi. Nismo gledali goleade, svaka od tih utakmica završena je sa maksimum dva gola, ali glavni cilj je ispunjen, a to je nokaut faza.

Slično važi i za Kamerun - tri pobede i jedan remi, a najubedljiviji bili su protiv Etiopije (4:1). Ono što je zanimljivo jeste da su se ove dve selekcije do sada sastale samo dva puta, 2015. i 2016. godine, u istom takmičenju.

Oba puta slavio je Kamerun, pa je i sada veliki favorit. Bukmejkeri Meridiana ti donose kvotu 1.60 na pobedu Kamerunaca.

BURKINA FASO - TUNIS, DVOJKA 2.50

U drugom četvrtfinalu gledaćemo duel Burkine Faso i Tunisa, ekipe koje su u vrlo promenljivoj formi.

Nominalni domaćin je u prethodnom meču pobedio Gabon, ali je remizirao sa Etiopijom, dok je poražen od Kameruna. Uz to, pobeda protiv Zelenortskih ostrva bila je dovoljna za plasman u četvrtfinale.

Tunis je pobedio Nigeriju pre nekoliko dana, ali ima iznenađujuće poraze od Malija i Gambije. Osim toga, slavio je i protiv Mauritanije i to ubedljivo (4:0), pa je sve ukupno bilo dovoljno da se nađe u nokaut fazi.

Kada se radi o međusobnim susretima, do sada smo gledali četiri duela ove dve selekcije, videli smo dva remija i dve pobede Burkine Faso.

Ipak, bukmejkeri Meridiana smatraju da je Tunis favorit i čeka vas kvota 2.50 na njihovu pobedu.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLAĐENJE

EGIPAT - MAROKO, DVOJKA 2.40

U nedelju nas čekaju još dva četvrtfinalna duela, a prvi će igrati Egipat i Maroko. Egipat je u sasvim dobrom raspoloženju, ima tri vezane pobede, a jedini poraz bio je protiv Nigerije. Sa druge strane, i Maroko je u dobroj formi - ima tri pobede i samo jedan poraz protiv Gabona, te je jasno da nas čeka i te kako zanimljiv duel.

Do sada smo gledali čak 14 okršaja ova dva tima, ali poslednji je bio 2017. godine, kada je slavio Maroko. Shodno tome, bukmejkeri Meridiana donose kvotu 2.40 na pobedu Maroka.

SENEGAL - EKVATORIJALNA GVINEJA, KEC 1.55

Senegalac Sadio Mane nedavno nas je oduševio golom posle potresa mozga, a sada je pred njim i ekipom novi izazov - Ekvatorijalna Gvineja. Senegal je nedavno upisao pobedu protiv Zelenortskih ostrva, ali ima i dva remija sa Malavijem i Gvinejom. Pre toga, upisao je pobedu protiv Zimbabvea, a sve ukupno bilo je dovoljno za nokaut fazu.

Sa druge strane, Ekvatorijalna Gvineja ima tri vezane pobede, a jedini poraz je protiv Obale slonovače. Kada se radi o međusobnim susretima, do sada smo gledali tri, a Senegal ima dve pobede, dok je jednom slavila i Ekvatorijalna Gvineja.

Dakle, nećemo očekivati remi, ali očekujemo pobedu Senegala, za šta kvota iznosi 1.55.

*Napomena: kvote su podložne promena.

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLAĐENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    29. januar 2022 | 11:17

    znaci....kocka !!!

  • Djole

    29. januar 2022 | 13:05

    Meni su ove 4 tekme dovoljne, na 1000 kinti 14 somića. 💪

  • jovan

    29. januar 2022 | 13:01

    Duple sanse i manje golova...to bih najpre odigrao..mada mozda i napakujem neki betbilder,videcu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA