≫ 

Vlahović rešetao mreže i kao klinac: Evo kako je Mali Dušan dominirao sa 11 godina

Od malih nogu je bio predviđen za rasnog golgetera

  • 11
Dušan Vlahović Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Youtube/DELIJA999ful

Desio se najiščekivaniji transfer 2022. godine - Dušan Vlahović (22) je postao novi fudbaler Juventusa, a ujedno je tim prelaskom i postao najskuplji Srbin ikada (67.000.000 + bonusi koji mogu ići do 8.000.000 evra). A iako je još relativno mlad, Dušan je i u ranijim uzrastima bio nedodirljiv u svojoj konkurenciji.

Već je dobro poznata priča kako je Vlahović u ranom dobu mogao da postane fudbaler Crvene zvezde, ali tadašnji trener mlađih uzrasta je odbio Dušana uz izgovor da nije dovoljno kvalitetan. Vlahović je potom otišao u Partizan, a na prvom derbiju je postigao četiri gola Crvenoj zvezdi.

Sada, godinama kasnije, Vlahović je postao besprekoran napadač kome je teško da neko može pronaći manu, a ta priča o Zvezdi i Partizanu je davno zaboravljena. Ipak, na Jutjubu se nalazi i jedan zanimljiv video snimak ubačen još 2012. godine.

Na snimku se može videti mlađani Vlahović koji ima 11 godina i nastupa za Zemunsku Altinu, a ono što je tada radio svojim protivnicima bilo je... Jednostavno  preveliko uživanje za gledanje, pogotovo u tom uzrastu.

Razorna leva noga, koja ga i dan danas krasi, zavidna tehnika i svaki koji gol proslavlja na veoma srčan način, to je on, to je najskuplji srpski igrač ikada i novi fudbaler Juventusa - Dušan Vlahović.

Pomenuti snimak možete pogledati u nastavku teksta.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    28. januar 2022 | 20:07

    Đe je ovde odbrana? Ova djeca igraju samo zato što im roditelji mogu platiti, a veze nemaju. Zna se, uletiš mu jednom, dva puta u noge i onda nije više "Maradona".

  • Robi

    29. januar 2022 | 05:13

    komsije,jos malo pa ste bolji od nas.a bogami sa vlahovicem ste nas vec stigli . crno nam se pise😁.pozdrav

  • Sta ce

    28. januar 2022 | 22:50

    Onaj odvratni grb sa petokrakom u gornjem uglu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA