"Želim da Juventus bude ponosan na mene": Prvo obraćanje Vlahovića u bojama novog kluba

Srbin je u Torinu uzeo dres sa brojem sedam

  • 2
Dušan Vlahović

Foto: Profimedia

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović u petak je potpisao ugovor sa Juventusom do juna 2026. godine.

Prvi strelac Serije A iz Fiorentine je stigao u klub iz Torina u transferu vrednom 75 miliona evra, a u prvom obraćanju u bojama novog kluba poručio je:

- Juventus predstavlja ponos, tradiciju i porodicu. Klub ne odustaje ni na minutu, uvek je tu. Ekipa je uvek na prvom mestu, stojim na raspolaganju treneru i saigračima. Potrudiću se da im pomognem što više - rekao je Vlahović.

- Uvek želim više i želim da napredujem u budućnosti. Danas je moj rođendan - poseban dan za mene. Ovo je jedan od najsrećnijih rođendana koje sam ikada imao. Želim da Juventus bude ponosan na mene. Uvek ćemo se boriti za sve titule - poručio je Dušan.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    29. januar 2022 | 10:14

    Meni samo nije jasno , da Juventus ne radi ništa po pitanju odbrane. Vlahović je odličan napadač, ali je pitanje kako će se uklopiti. Realno ima dobre šanse, jer iza sebe ima dobre ofanzivce poput Dibale, Kieze… Ali odbrana je svedena na ona dva metuzalema Bonućija i Kielinija (koji su realno još dobri, ali pri kraju snage) i De ligta. Ruganija ne moram ni spominjati, jer je teška rupa! Njima treba hitno jedan dobar štoper za budućnost. A Vlahoviću zelim dobar nastavak karijere…

  • Дража

    29. januar 2022 | 08:54

    Какав глиб!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA