Veliko ime stiže na klupu Gudisona: Lampard posle godinu dana bez posla blizu da preuzme Everton

I to je baš ono što su navijači i želeli da vide

  • 0
Frank Lampard

Foto: Tanjug/AP

Izgleda da su protesti na stotine navijača Evertona ispred "Gudisona" urodili plodom. Uprava kluba je promenila mišljanje i poslušala je ljude koji iz nedelje u nedelju uprkos užasnim rezultatima pune tribine stadiona u Mersisajdu i na klupu će posle odlaska Rafe Beniteza dovesti veliko ime.

U pitanju je Frank Lampard, koji je trenersku karijeru započeo 2018. godine u Derbiju, a nakon samo jedne sezone promovisan je u šefa stručnog štaba Čelsija, gde je pozvan da ugasi vatru posle odlaska Edena Azara.

U prvoj sezoni bio sjajan, u drugoj su se javili problemi, pa su na veliku žalost obe strane Čelsi i Lampard morali da se raziđu. Već godinu dana je bez posla, zvali su ga mnogi timovi, ali je sve odbijao dok nije stigao poziv sa "Gudisona".

Jer kako tvrdi oduvek pouzdani Fabricio Romano, sve je dogovoreno i Lampard će uskoro biti zvanično promovisan kao trener Evertona. Uprava kluba je tako odustala od Vitora Pereire, kojeg navijači nisu želeli ni da vide u klubu, a razgovori su obavljeni i sa trenutnim "prelaznim" rešenjem - Dankanom Fergusonom.

Everton ove sezone ima ogromnih problema i ako se stvari pod hitno ne promene, uslediće im borba za opstanak u Premijer ligi. Sada su 16. na tabeli sa samo 19 osvojenih bodova, dok Njukasl koji je prvi ispod crte ima samo četiri boda manje.

Video: Ohi trese golove i koševe: Evo kako se novi napadač Zvezde snašao u brozm šutiranju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA