Reprezentativac Srbije našao novi klub: Potpisao u Turskoj na šest meseci

Verovatno samo usputna stanica

  • 3
Uroš Spajić Foto: Marko Jovanović

Uroš Spajić, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, potpisao je ugovor do kraja sezone sa turskom Kasimpašom, prenosi ''Sportklub''.

Spajić je prethodne tri i po godine bio pod ugovorom sa ruskim Krasnodarom, a jednu sezonu proveo je i na pozajmici u Fejenordu. Pre desetak dana dobio je čiste papire od ruskog kluba i bio je slobodan u izboru nove sredine.

Štoper, koji je igrao i za reprezentaciju u nedavno završenom kvalifikacionom ciklusu, potpisao je ugovor sa Kasimpašom do kraja ove sezone i očigledno da je to samo kratkoročno rešenje. Uvek je teže naći pravi klub na zimu, kada mnoge ekipe već imaju popunjen sastav do kraja sezone, pa je Spajić našao mesto u timu koji dolazi iz respektabilne lige i koji će mu pomoći, ako ništa drugo, da održi jak takmičarski ritam do leta.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je ukupno 20 mečeva, a osim Crvene zvezde, Fejenorda i Krasnodara, nosio je dres Tuluza i Anderlehta.

Video: Ohi trese golove i koševe: Evo kako se novi napadač Zvezde snašao u brozm šutiranju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA