"Hvala Bogu što mi je dao da igram u Zvezdi i što mi je Marakana postala druga kuća"

Sada već bivši fudbaler Crvene zvezde, Njegoš Petrović je putem svog Instagrama poslao jednu veoma emotivnu poruku, kojom se i oprostio od crveno-belog dresa

  • 4
Njegoš Petrović Foto: FK Crvena zvezda

To bi bilo to, zvanično se i završava jedno poglavlje u karijeri mladog, sada već bivšeg fudbalera Crvene zvezde, Njegoša Petrovića (22), koji će veoma brzo postati novi fudbaler Granade. Povodom toga, Petrović je poslao i oproštajnu poruku od crveno-belog dresa putem svog Instagrama.

Došao je iz Rada 2019. godine za 400.000 evra i polako je gradio ime i status u ekipi Crvene zvezde. Nekoliko puta je pokazao i kako izgleda njegov razorni udarac, te da može biti pretnja i na 30 metara od gola.

Toga se dobro seća i ekipa Genta, kojoj je ovaj fudbaler postigao gol u prvom minutu, skoro pa iz kornera.

Njegovu oproštajnu poruku od Crvene zvezde prenosimo u celosti.

- Posle dve i po godine došao je i taj momenat kada moram da nastavim dalje, želeo bih da se zahvalim upravi kluba, svim zaposlenima u klubu, celom stručnom štabu na čelu sa Misterom, najboljim navijačima na svetu i naravno mojim već sada bivšim saigračima, ali momcima koji će mi za života biti prijatelji.

- Da se zahvalim Bogu što mi je dao tu mogućnost da igram u Zvezdi, da osetim u potpunosti šta je Zvezda, da delim sa njom i dobre i loše momente, hvala mu na tome što mi je Marakana bila druga kuća. I naravno, hvala tebi Zvezdo što si me naučila mnogo toga kako u fudbalu, tako i u životu, hvala ti što nakon tebe odlazim kao zreliji igrač i još zreliji i bolji čovek. Do sledećeg vidjenja… vaš Njegoš.

FK Napredak - FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Video: Nema samo top u nogama, nego i snajper: Nova golćina Njegoša Petrovića s 20 i kusur metara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA