Želite dres Vlahovića iz Juventusa? Cena je prava sitnica: Evo koliko košta dres srpskog fudbalera

Trebaće im samo 450.000 prodatih dresova da otplate tranfser

  • 7
Dušan Vlahović Foto: Profimedia

Desio se veliki transfer "bum" -Dušan Vlahović je postao novi fudbaler Juventusa, a "Staru damu" je taj prelazak koštao 67.000.000 evra (uz bonuse može i do 75.000.000). Torinski klub već ima i plan kako će "otplatiti" ovaj transfer, a jedan deo će doći od dresovi, koji koštaju "skromnih" - 150 evra!

Sigurno je to da je veliki broj navijača Juventusa jedva dočekalo da vidi Vlahovića, ili pak bilo kog igrača takvog kalibra u crno belom dresu, te će svi čim pre pohrliti ka klupskom šopu da ugrabe za sebe najnoviji primerak dresa svog voljenog kluba.

Putem zvaničnog sajta kluba se takođe može poručiti dres, a cene variraju od varijante dresa koju kupac poželi da pazari.

Naime, "igračka" varijanta dresa košta neverovatnih 150 evra, dok je "regularna" verzija za 50 evra jeftinija. Naravno, ukoliko se radi o dečjem primerku, tada će vas ovo zadovoljstvo koštati "samo" 80 evra.

Na prvi pogled bi se odmah reklo da je preskupo, ali ako se uzmu u obzir cene dresova Crvene zvezde i Partizana (80 evra), cena Juventusove opreme i ne odskače previše.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    29. januar 2022 | 20:08

    Pa 150 evra i jeste sitnica.. to sto smo mi sirotinja pa nam je to nazalost jako velika cifra to je druga stvar..

  • Tanatos

    29. januar 2022 | 22:38

    Pa to jesu cene u vecini Evropskih zemalja….da li Juve,Zürich,Valensia….to ne kupujes svake nedelje,vec godisnje,a u stvari i redje

  • Alex

    29. januar 2022 | 22:36

    Da 150evra za adidas dres, a zvezdin brend, neki vijetnamci 80evra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA