≫ 

Ibrahimović ne razmišlja o penziji: "Još uvek nisam spreman da zapalim cigaru"

Na leto mu ističe ugovor sa Milanom, ali povlačenje nije opcija

  • 0
Zlatan Ibrahimović Foto: Tanjug / AP

Zlatan Ibrahimović još nije spreman za penziju, iako italijanski mediji spekulišu o mogućem povlačenju legendarnog napadača.

Ibrahimović, koji ima 40 godina, i dalje igra na zadovoljavajućem nivou, ali ga u tome sprečavaju česte povrede. Najskorija se dogodila u derbi meču protiv Juventusa, kada je švedski fudbaler morao da napusti igru nakon samo 28. minuta zbog povrede Ahilove tetive. Ta povreda stavlja i veliki upitnik kada je u pitanju milanski derbi koji je na programu petog februara.

Zlatanu ugovor sa Milanom ističe na leto, a kako prenosi "Gazeta delo Sport" čelni ljudi rosonera su zabrinuti zbog sve učestalijih povreda iskusnog napadača, pa još uvek nisu odlučili da li će ponuditi novi ugovor Ibrahimoviću. Ako njega pitate, nema dileme. I dalje je spreman da igra fudbal i ne želi u penziju.

- Normalno je da ste sa 40 godina u svom domu, da zapalite cigaru i zadovoljno uživate u uspomena na karijeru  koju ste imali. Ja još nisam spreman da zapalim tu cigaru - rekao je Ibrahimović za "L'Ekip".

Video: Ludilo u Milanu: Nada Točagić došla da otpeva Ibrahimoviću Jutro je za 40. rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA