Aleksandar Kolarov se dogovorio sa Interom o raskidu ugovora

Iako je mu je važio do leta

  • 4
Inter MIlan Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov dogovorio je sporazumni raskid saradnje sa Interom, prenosi jedan od najuglednijih italijsnkih novinara Nikolo Šira.

Kolarov je leta 2021. godine potpisao novi jednogodišnji ugovor sa milanskim klubom, ali dolaskom Simonea Inzagija na mesto šefa stručnog štaba gotovo da nije dobijao nikakvu priliku.

U Seriji A je zabeležio nastup na samo tri meča, odigravši ukupno 39 minuta, dok je u Ligi šampiona odigrao pet minuta protiv Šerifa.

Kolarov, koji je u novembru napunio 36 godina, sada ostaje bez angažmana i postavlja se pitanje šta će uslediti, da li neki novi izazov ili možda kraj karijere. Prethodnog leta Kolarov se dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom, ali je ipak potpisao novi ugovor sa Interom, videćemo da li će možda sada reagovati crno-beli.

U svojoj bogatoj karijeri nastupao je za Čukarički, OFK Beograd, Lacio, Mančester siti, Romu i Inter.

Video: Opšta tuča igrača Čukaričkog i Alanije: Prekinuta prijateljska utakmica u Turskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ciganiludaci

    30. januar 2022 | 19:19

    Nemojte ko Boga vas molim u Zvezdu. Splavaros bi nas dokusurio.

  • 123

    30. januar 2022 | 19:28

    Sav otpad ide u Zvezdu ili Partizan,pa zar ne vidite da su ga u Italiji provalili da nezna da hoda a kamoli da igra fudbal,decko ima obe leve noge,prvi je to uocio Konte a sada i Inzagi.Kolarov je odlican samo kad se nalazi u timu sa jos 10 vrhunskih fudbalera,tu se nemoze najbolje videti kolika je to neznalica i kiksaros.

  • Laki Lu

    30. januar 2022 | 19:03

    Dodji u našu ligu, ja sviram penale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA