Najlepša januarska transfer priča: Eriksen se vraća na teren, do kraja sezone igraće za Brentford

Danac je prevazišao kardiovaskularne probleme i spreman je za povratak

  • 0
kristijan eriksen Foto: Tanjug/Ap

Danski fudbaler, Kristijan Eriksen pronašao je svoj prvi angažman nakon velike drame koja mu se dogodila na Evropskom prvenstvu prošlog leta pred navijačima na "Parkenu" u Kopenhagenu kada je nakratko došlo do srčanog zastoja. Zbog svega je bio čak i životno ugrožen, ali dobra vest je da se u potpunosti oporavio i moći će da se vrati na teren.

Danac je od ponedeljka i zvanično postao novi fudbaler Brentforda i vratio se u Englesku. Podsetimo, pravila u Italiji nalažu da igrači sa bilo kakvim instrumentima koji regulišu rad srca ne mogu da igraju profesionalan fudbal, zbog čega je Eriksen bio primoran da napusti Inter.

Novom klubu pomoći će da se ustali u samoj sredini tabele i može se reći da je upravo Brentford sjajna sredina za "novi početak" Eriksena na fudbalskom terenu. Ugovor je potpisan do kraja tekuće sezone, a postoji mogućnost da bude produžen na još godinu dana.

Ovo sigurno nije najveći, ali jeste najlepši transfer i priča ovog zimskog prelaznog roka koji ulazi u poslednji dan u najvećem delu Evrope.

Naredni meč Brentford igra protiv Mančester sitija, pa će Eriksen baš protiv lidera Premijer lige možda dobiti šansu za debi.

Video: Zvezdin Ohi otkida na Teu Tairović: Samo na jednu noć, odzvanja u hotelskoj sobi fubalera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA