Jović deo velike trampe? Real želi Halanda po svaku cenu, šalje srpskog napadača nazad u Nemačku

Srpski napadač nije uspeo da se snađe najbolje u dresu Kraljevića

  • 0
Fudbal Kopa del Rej Elče Real Madrid Elche Copa del Rey Foto: Tanjug/AP

Tokom čitave zime traje transfer saga oko Luke Jovića. Kako stvari stoje, jedan od najboljih srpskih napadača ostaće i na proleće u Real Madridu, iako je bilo nagoveštaja da bi uprkos svemu mogao da ode iz španske prestonice. Tamošnji mediji preneli su da je razlog Karim Benzema, odnosno činjenica da se tek skoro vratio na teren posle povrede.

Činjenica je da bi Jović u slučaju "produženog boravka" u Real Madridu ostao na maloj minutaži. Kalčomerkato donosi priču po kojoj Ančeloti uopšte ne računa na Jovića, Bejla, Marsela, Iska, Marijana Dijaza, Hesusa Valjeka, Sebaljosa, Azara i Asensija.

Može se zaključiti da Real zaista želi da se "mimoiđe" sa Jovićem, a nemački mediji sada tvrde da bi Srbin mogao da odigra važnu ulogu u jednoj velikoj "trampi". Kraljevski klub po svaku cenu želi da dovede Erlinga Halanda, koji bi sa Kilijanom Embapeom predstavljao napad iz snova za sve u Madridu.

Izvori tvrde da su Kraljevići spremni da plate za Halanda i da uz to pošalju i Luku Jovića natrag u Nemačku. Srpski fudbaler je tamo pružao najbolje partije karijere u ekipi Ajntrahta iz Frankfurta, tako da mu taj stil igre nije nimalo stran.

S obzirom na to da se prelazni rok završava danas, teško je očekivati da bi do dogovora moglo da dođe, ali sve ostaje otvoreno na leto, kada treba očekivati još veću ofanzivu madridskog kluba na Halanda.

Video: Specijalni gosti na utakmici Zvezde: Luka Jović i Sofija Milošević gledali crveno-bele protiv Reala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA