≫ 

Bio je miljenik Delija, dao jedan od najlepših golova na večitom derbiju, a sad je završio na Malti

Portugalski napadač promenio klub poslednjeg dana prelaznog roka

  • 0
Hugo Vieira, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Hugo Vieira je zauvek osvojio srca navijača Crvene zvezde, gde je igrao godinu i po dana i za to vreme postigao neke spektakularne i bitne golove. Sada ima novi klub, pošto je poslednjeg dana zimskog prelaznog roka potpisao za Hibernijans sa Malte.

Vieira je na 51 utakmici za Zvezdu postigao 28 golova i imao 12 asistencija, navijačima kluba sa Marakane je posebno ostao upamćen po golovima protiv Partizana u kojima je i doneo pobede svom klubu. Dao je tri gola crno-belima u dva meča, od čega dva na svom prvom derbiju, gde je viđen i jedan od najlepših golova u derbijima u poslednjoj deceniji u pobedi Zvezde od 3:1.

Vieira je imao i tešku životnu priču, pošto mu je dugogodišnja devojka preminula od raka pre nego što je došao na Marakanu, a svojim ponašanjem je osvojio srca crveno-bele armije.

Interesantno je i da je u Srbiji pronašao novu ljubav, Novosađanku Ninu Aleksić, koja je sada i njegova supruga i sa kojom ima dvoje dece.

Tokom 15-godišnje karijere Vieira je nosio dresove Santa Marije, Eštorila, Žil Visentea, Benfike, Sporting Hihona, Brage, Torpeda iz Moskve, Zvezde, Jokohame, Sivasa, Saporoa i Krajove, koja mu je bila poslednji klub pre dolaska na Maltu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Hibernians F.C. (@hiberniansfc.mt)

Prisetite se i gola Huga Vieire po kojem ga posebno pamte u Srbiji:

Video: Zvezdin Ohi otkida na Teu Tairović: Samo na jednu noć, odzvanja u hotelskoj sobi fubalera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA