Veliki preokret u slučaju Luke Jovića: Real želi da ga pošalje na pozajmicu u Everton?

Srpski fudbaler neočekivano bi mogao da završi u Mersisajdu

  • 4
Luka Jović Foto: Tanjug/AP

Veliki preokret u slučaju Luke Jovića poslednjeg dana zimskog prelaznog roka. Srpski reprezentativac mogao bi da završi na neočekivanoj pozajmici u Premijer ligi u ekipi Evertona.

Podsetimo, prethodno se pominjalo da bi Arsenal mogao da dovede srpskog napadača u svoje redove, ali se čitava priča "izjalovila". Potom su određeni španski mediji naglašavali da Jović neće nigde na proleće, zbog skore povrede Karima Benzeme, ali su u Realu izgleda promenili mišljenje.

Vest je objavio ugledni britanski Telegraf, a kako stvari stoje Jović će samo na pozajmicu u tim iz Mersisajda do kraja tekuće sezone. Podsetimo, Everton još nema trenera nakon odlaska Rafe Beniteza, ali se svakog trenutka očekuje da na to mesto bude promovisan Frenk Lampard.

Zanimljivo je da Ančeloti šalje Jovića u svoj "bivši" klub, na čijoj klupi je sedeo tokom prethodne sezone, nakon čega je produžio nazad u špansku prestonicu. Everton je u ovom prelaznom roku već doveo Anvara El Gazija iz Aston Vile, odnosno Donija van de Beka iz Mančester junajteda.

Time su ispunili "kvotu" fudbalera koje mogu da dovedu iz Engleske, a pošto Jović stiže sa Pirineja, ne bi predstavljao ama baš nikakav problem. Dobro je poznato da se u samom špicu napada Evertona već nalaze Rišarlison, Dominik Kalvert-Luin i Salomon Rondon, tako da bi Luka imao jaku konkurenciju.

Video: Specijalni gosti na utakmici Zvezde: Luka Jović i Sofija Milošević gledali crveno-bele protiv Reala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag

    31. januar 2022 | 14:21

    Na kraju će da igra u jagodini ko perica ognjenović.

  • Beli

    31. januar 2022 | 14:57

    Sapunica se nastavlja. Kraja ni na vidiku a u tom će i kraj karijere.

  • 1389

    31. januar 2022 | 15:19

    Za 2 gola što je upisao, ovog su trebali u Twente da pošalju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA