≫ 

Završena celodnevna saga: Obamejang potpisao za Barselonu!

Uspeli su Katalonci da pronađu rešenje

  • 1
Pjer-Emerik Obamejang Foto: Tanjug / AP

Pjer Emerik Obamejang postao je novi igrač Barselone, javlja Skaj Sport!

Da se sprema dogovor, potvrdio je Fabricio Romano, koji je naveo da je Gabonac stigao nešto ranije na lekarske preglede.

Problemi za Obamejanga u Arsenalu dogodili su se pred meč koji je njegov, sada već bivši, klub igrao protiv Vest Hema, kada mu je oduzeta kapitenska traka zbog kršenja disciplinskog pravilnika. Od tada je odnos na relaciji klub-igrač pukao, Gabonac se nijednom nije našao ni u protokolu i rastanak je bio očekivan.

Tokom poslednjeg dana prelaznog roka stizale su razne informacije. Da je Obamejang na pragu prelaska u Barselonu, pa da od toga nema ništa i da se u Kataloniji nalazio na porodičnom odmoru. Na kraju saga je završena pozitivno po Barsu i Obamejanga, ali verovatno i po Arsenal koji je želeo da se reši Gabonca.

Obamejang će sa Barselonom potpisati ugovor na šest meseci sa opcijom produžetka na još godinu dana, a ako se ta opcija ostvari biće to i zvaničan kraj saradnje Arsenala i napadača.

Video: Ohi 3/3: Zvezdina mašina donosi izjednačenje protiv Šahtjora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA