Zvezdi kraj prelaznog roka samo ubrzao transfer: Stižu dva milionska pojačanja!

Čekaju se ozvaničenja Nemanje Motike i Edmunda Ada na Marakani

  • 33
Edmund Ado, Nemanja Motika Foto: Ulrik Pedersen/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia/ Peter Schatz / Alamy / Alamy / Profimedia

Prelazni rok je završen u većini evropskih zemalja, ali ne i u Srbiji, gde je "pijaca" otvorena do 11. februara. Zato mnogi navijači Crvene zvezde ne moraju da brinu što crveno-beli nisu ozvaničili transfer Nemanje Motike, koji je jednom nogom na Marakani i čeka se samo ozvaničenje.

Kako saznajemo, Nemanja Motika bi u toku današnjeg dana trebalo i zvanično da bude zaveden kao fudbaler Crvene zvezde, a crveno-beli će za njegove usluge platiti Bajernu 1,5 miliona evra.

Uporedo sa transferom ofanzivnog veziste, crveno-beli rade i na transferu Edmunda Ada, reprezentativca Gane koji je pod ugovorom sa Šerifom.

Zvezda pregovara sa Moldavcima i nada se da će uspeti da spusti cenu za obeštećenje. Zvezda se nada da bi mogla da se "nađe" sa Šerifom na 1,5 miliona evra, ali šampion Moldavije je već odbio jednu ponudu za Ada od Midtjilanda od 2 miliona evra, pa je teško očekivati da spusti cenu.

Edmund Ado, Gelor Kanga, Gana,  Gabon, Kup Afričkih nacija Da li smo na Kupu afričkih nacija gledali duel sadašnjeg i budućeg igrača Zvezde, Gelora Kange i Edmunda Ada? Foto: Ulrik Pedersen/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Transfer Ada se takođe može očekivati u narednih nekoliko dana i na Marakani su optimisti da će završiti još jedno "kapitalno" pojačanje. Ono što Zvezdi ide u prilog jeste činjenica da je u mnogim zemljama zapadne Evrope završen prelazni rok, pa mnogi klubovi koji su želeli Ada sada otpadaju iz konkurencije i Zvezda ima veće izglede da završi transfer.

Podsetimo, Zvezdu su u ovom prelaznom roku napustili Marko Lazetić, koji je prešao u Milan u transferu koji bi mogao da dostigne 5,5 miliona kada se aktiviraju sve klauzule, kao i Njegoš Petrović, koji je prešao u Granadu za 1,5 miliona evra.

Ukupno su crveno-beli od prodaje "dobri" 7 miliona evra, pa otuda imaju mogućnost i da izdvoje veći novac za obeštećenja.

Video: Ohi 3/3: Zvezdina nova mašina za golove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kejli

    1. februar 2022 | 11:53

    Motika top pojacanje,skidam kapu za ovaj potez!!

  • Milan sbg

    1. februar 2022 | 12:10

    Motika je novi Genije, samo da ga bog sačuva od povreda

  • Sale

    1. februar 2022 | 14:00

    Ovo su pojacanja a ne tamo neki penzioneri Fejsa i Milinkovic😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA