≫ 

Nezahvalni gazda Fiorentine nastavlja da proziva Vlahovića: "Hteo je da uništi klub"

Violu očigledno boli to što je Srbin izabrao Juventus

  • 11
Dušan Vlahović Foto: Marko Jovanović

Godinama unazad nisu mogli da primirišu mestu koje vodi u Evropu, transfer od 50 miliona i preko verovatno i ne znaju kada su napravili, a onda kada im je Dušan Vlahović sve to obezbedio čelnici Fiorentine našli su se uvređeni i povređeni.

Viola je na krilima srpskog napadača došla u vrh Serije A, od njegovog transfera u Juventus teškom 75 miliona su očigledno hteli više i ta njihova pohlepa se vidi u rečima prvogh čoveka Roka Komisa koji je ponovo nastavio da "udara" po Vlahoviću.

- Bilo je jasno da već ima spreman ugovor. Svaki put kada bih išao u Englesku, on je na kraju odbijao ponude. Uostalom, konsultanti Vlahovića su odjednom tražili duplu platu i nisu prihvatali mnogo veće ponude iz Premijer lige - rekao je Komiso i nastavio:

- Vlahović je hteo da uništi Fiorentinu, da ostane do kraja ugovora i besplatno ode u Juventus. Njegovi agenti su hteli deset odsto od transfera i ekskluzivno pravo da pregovaraju o sledećem potezu. Hteli su da zarade na taj način, nepošteni su i lažovi. Poslednji put kada sam video Vlahovića, nije se ni pozdravio.

Video: Vlahović: Ovo je najbolji mogući početak za sve nas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kme kme

    2. februar 2022 | 09:50

    Pola tima vam otišlo u Juventus.Uzeli ste najveće pare u istoriji i samo kukate.Daće bog da u poslednjem kolu u Firenci napuni vam mrežu

  • Uprava KRIVA za sve

    2. februar 2022 | 11:23

    Kakva uprava takvi navijaci bruke ITALIJE ! Kako su JADNI !

  • Grobari 1970

    2. februar 2022 | 11:13

    Ovaj prolupao.Kupili ga za 1,9 miliona,a prodali za 75 ( mozda i vise ). Zaradili na njemu,kao nikada , ni za koga.Bolesnik.Duco , 3 komada njima u Firenci.Forza Juve !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA