≫ 

Srpski fudbaler golom iz slobodnjaka pogurao svoj tim do četvrtfinala Svetskog klupskog prvenstva

Lak posao protiv ekipe sa Tahitija

  • 0
FK Al Džazira Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Al Džazire savladali su ekipu Pirae sa Tahitija rezultatom 4:1 u meču osmine finala Svetskog klupskog prvenstva.

Zanimljivo je da je ekipa sa Tahitija na turnir došla umesto šampiona Okeanije ekipe Oukland Sitija, koja je odustala od takmičenja.

Al Džazira je bila veliki favorit i tu ulogu je opravdala, a sve je počelo u petom minutu pogotkom Zajeda Al Amerija, a prednost je duplirao Ahmed Al Atas u 21. minutu.

Ako je bilo ikakvih dilema oko pobednika meča, rešio ih je srpski fudbaler Miloš Kosanović golom iz slobodnog udarca u 41. minutu. Momak koji je u karijeri nastupao za Mladost iz Apatina, Krakoviju, Mehelen, Standard iz Liježa i Gectepe odlično je izveo prekid sa oko 20 metara i zatresao je mrežu rivala.

Uspela je ekipa sa Tahitija da postigne gol, tačnije gol je postigao Mohamed Rabi, igrač Al Džazire, ali u svoju mrežu. Konačan rezultat postavio je Abdulaj Dijabi.

Al Džazira će u četvrtfinalu za protivnika imati Al Hilal, a pobednik tog meča će se u polufinalu sastati sa Čelsijem.

Video: Zvezda dočekana iz Turske bakljadom i vatrometom: Ohi u neverici pri dolasku u Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA