≫ 

Keirošu "pukao film", hteo da bije sudiju u polufinalu Afričkog kupa nacija

Portugalac ekspresno zaradio crveni karton

  • 0
karlos keiroš Foto: Twitter/Biggies_MaIIs

Karlosa Keiroša ponele su emocije u završnici polufinalnog meča Afričkog kupa nacija između Kameruna i Egipta, selekcije koju vodi. Nekadašnji selektor Portugalije, i eks trener Reala i asistent u Mančesteru, potpuno je izgubio kontrolu u jednoj situaciji, toliko da je gotovo fizički poželeo da nasrne na sudiju Bakarija Papu Gasamu, a ovaj mu je zbog toga pokazao crveni karton.

Mogao je i mnogo pre ove situacije Keiroš da završi meč, zaslužio je to, jer se konstantno bunio i pridikovao sudijama, skakutao je i gestikulirao kraj aut linije, na kraju je i sankcionisan za nesportsko ponašanje.

Momentu isključenja prethodila je žustra rasprava sudije i Keiroša, vika i dreka Portugalca, koga je asistent držao da ovaj ne upotrebi silu na sudiji.

Ako se Egipat plasira u finale (produžeci bili u toku), portugalski stručnjak neće sedeti na klupi zbog ovog ispada i crvenog kartona koji a je diskvalifikovao za eventualni meč za trofej.

karlos keiroš Foto: Tanjug/Ap

Video: Saša Ilić “izgubio glas” na treningu Čuke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA