≫ 

Pojačanje na Krovu: Bivši igrač Zvezde i Partizan došao u Voždovac

Generalni direktor kluba Miloš Mirković poželeo je mladom vezisti dobrodošlicu i mnogo sreće na terenu.

  • 0
FK Voždovac Foto: MN Press

Dres Voždovca zadužio je Martin Novaković, igrač sredine terena koji je potpisao ugovor do leta 2025. godine.

Fudbaler rođen u Zaječaru, a prošao je omladinske škole Crvene zvezde i Partizana. Kao pozajmljeni igrač iz redova crveno-belih nastupao je još i za Rad i IMT, a na Krov dolazi sa ambicijom da se dokaže u seniorskom fudbalu.

- Ovo je veliki korak za mene, Voždovac je ozbiljan klub sa dugom tradicijom i radujem se što sam sada deo njega. Uslovi su fantastični, ekipa je jako dobra i zahvalan sam stručnom štabu i upravi što su mi omogućili da budem deo tima. Voždovac igra atraktivan i moderan fudbal, tome se najviše radujem i mislim da svojim kvalitetima mogu da doprinesem dobrim rezultatima. Veliki deo ekipe poznajem od ranije i ne sumnjam da ću se lepo uklopiti, a na meni je da radim i izborim se za svoju šansu - poručio je Novaković po dolasku na Krov.

Martin Novaković u Voždovcu Foto: Tanjug/AP

Generalni direktor kluba Miloš Mirković poželeo je mladom vezisti dobrodošlicu i mnogo sreće na terenu.

- Pratili smo Novakovića i uz detaljnu analizu doneli odluku da njegov profil odgovara ideji koju mi imamo kao klub, ali i našim ambicijama i ciljevima koje smo postavili. Tradicija dovođenja mladih talenata se nastavlja, a Martinov dolazak još jedan je dokaz da je Voždovac idealna sredina za njihov razvoj. Iako nije prošao pripreme u Turskoj sa ekipom, ima dovoljno vremena do početka drugog dela prvenstva da se uklopi i zasluži minutažu - rekao je Mirković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA