≫ 

Noć kada je Ronaldo izgledao kao amater: Veče čudesnih promašaja i blamaža Junajteda!

Nestvarni promašaji Portugalaca, Midlzbro senzacionalno prošao u osminu finala FA Kupa

  • 4
Kristijano Ronaldo FK Mančester Junajted - FK Midlsbro Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda dobro će upamtiti utamicu FA Kupa sa Midlzbroom na svom terenu, a kako i ne bi kad su svojim navijačima priredili nestvaran festival promašaja, i to u režiji onog kome promašaji nisu zapisani u genetskom kodu - Kristijanu Ronaldu. Na kraju je sve to ekipa Midlzbroa znala da kazni, i nakon penal serije senzacionalno eliminiše Đavole iz FA Kupa!

U regularnih 90, kao i dodatnih 30 minuta rezultat je bio 1:1.

Tragičar košmarne večeri po Junajted bio je jedini igrač koji je promašio u dugoj penal seriji, Entoni Elanga, ali rekosmo to, daleko najveću odgovornost za poraz snosi lider i najbolji igrač ekipe, najbolji strelac u istoriji fudbala koji je večeras uspeo da promaši sve što je mogao da promaši.

Penal, i tri velike šanse!

Ronaldo je bio potpuno neprepoznatljiv, u velikim prilikama reagovao je poput amatera, a posebna priča je jedanaesterac koji je izveo u 20. minutu - poslao je loptu pored stative!

Srećom po njega i Junajted tada, Sančo je doneo 1:0 samo pet minuta kasnije i prekratio silne napadačke muke domaćih i najavio da ovo, ipak, ne bi trebalo da bude zamka i velika neprijatnost po favorita.

Sančo je u 2. minutu pogodio i prečku...

A onda, u nastavku - još šokatniji razvoj situacije po tim Ralfa Rangnika. Serija promašaja i kazna koja je usledila u 64. minutu kada je Kruks matirao Hendersona koga je prethodno, moguće i uz igranje rukom, lobovao asistent Voltmor.

I onda, novi šok po domaće, još jedan promašaj za rubriku "verovali ili ne". I opet u glavnoj ulozi jedan Portugalac, u toj situaciji se obrukao Bruno Fernandes, koji nije iskoristio poklon pas golmana gostiju, i pravo je čudo kako nije.

Fernandes je pred sobom imao nebranjen gol, sve vreme ovog sveta da se namesti i pogodi, ali usledio je promašaj svih promašaja...

U produžecima nije bilo velikih šansi, pa se nakon 120 minuta fudbala pristupilo izvođenju jedanaesteraca.

Meč je rešen tek u osmoj penal seriji. Do nje su svi fudbaleri bili manje-više sigurni, a to je bio slučaj i sa Peltijeom koji je izveo osmi penal za Midlzboro. Ipak, mladi fudbaler Mančester junajteda Entoni Elanga podlegao je pritisku, poslao je loptu daleko iznad gola i poslao je protivnika u osminu finala.

Kakav meč i kakva senzacija...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    5. februar 2022 | 07:16

    Od kada je ovaj došao u Mančester kreće sunovrat kluba.

  • 🔴🔵⚪

    5. februar 2022 | 09:06

    Prosto je neverovatno koliko su ljudi u junajtedu nesposobni. Trose vise nego siti ali godinama ne znaju da dovedu kvalitetne igrace koji bi napravili razliku na terenu...

  • Hm

    5. februar 2022 | 07:15

    Čudi me.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA