Šokantan kraj u Seriji A: VAR rastužio Rim, Zaniolo pocrveneo posle poništenog gola!

Šta se sve desilo na meču između Rome i Đenove

  • 0
Nikolo Zaniolo, Roma, Đenova Foto: Tanjug/AP

Ekipe Rome i Đenove su remizirale u meču 24. kola Serije A, ali sama završnica meča je bila i više nego sporna. Zaniolo je dao gol, onda je VAR isti poništio zbog navodnog faula Temija Ejbrahama nešto ranije - sve u svemu, veoma šokantan kraj.

Doslovno, Roma je bila predominantna u ovoj utakmici, imali su sve u svojim rukama, odnosno sve osim rezultata. Zadatak im je bio i olakšan pošto je Ostrigard dobio crveni karton u 68. minutu, čime je dodatno otežao posao svojoj Đenovi da izdrži u ovom meču.

Ključni momenat utakmice se desio u nadoknadi vremena, sudija je produžio čak četiri minuta, kad je Roma još jače krenula ka golu protivnika.

Igrao se 91. minut meča, Zaniolo je došao do lopte i raspalio je sa nekih 20-ak metara ka golu, lopta je ušla u gol, što je donelo oduševljenje u čiravom Rimu. Ipak, VAR je morao da se gleda, navodno je Temi Ejbraham nešto ranije načinio faul što je automatski doprinelo i tome da se poništi gol koji je postigao Zaniolo.

Da stvar bude još gora, Zaniolo je dobio žuti karton zbog skidanja dresa kod radovanja za gol, da bi kasnije dobio još jedan, čime je zaradio i crveni karton.

Kakva horor završnica ekipe Roma, oni su ovim remijem ostali na šestoj poziciji Serije A, dok se Đenova nalazi na 19. mestu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Romantični gest Dejana Stankovića u programu uživo: Usred davanja izjave se obratio supruzi Ani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA