≫ 

Život Fiorentine bez Vlahovića je debakl! SMS golom najavio ubedljivu pobedu Rimljana

Rimljani ubedljivi u Toskani

  • 1
FK Lacio - FK Fiorentina Foto: Tanjug/AP

Fiorentina je nastavila život bez Dušana Vlahovića koji je sada već prošlost kluba iz Toskane, i već prvi meč bez dojučerašnje udarne pesnice pokazuje da će sve to sada ići daleko teže bez srpskog golgetera.

Lacio je protutnjio kroz Medičijev grad - 0:3!

Prvi meč od odlaska Srbina Fiorentina se, dakle, u najmanju ruku nije proslavila, ali su navijači na "Artemio Frankiju" ipak svedočili golu jednog Srbina u Firenci. Nažalost po domaće, nije to bio niko od trojice preostalih srpskih igrača u Violi (Milenković, Terzić i Nastasić), već onaj sa druge strane, najopasniji, Sergej Milinković Savić.

Sergej je majstorski podmetnuo nogu u 52. minutu na sjajan pas Zakanjija sa krila, pa su tako Rimljani došli do prednosti.

Valja podsetiti da je i Sergej, kao što je to Vlahović od skoro, odavno omražena figura među navijačima Fiorentine jer je svojevremeno bio pred potpisom za taj klub, ali je u poslednjem trenutku izabrao da ipak produži do Rima.

Pogledajte kako je SMS matirao golmana Fiorentine i doneo 1:0 gostima.

U nastavku meča Firentina je potpuno potučena i bačena na kolena, dotukao je Ćiro Imobile u 70. minutu, da bi na svu muku domaćih Kristijan Biragi autogolom stavio tačku i otklonio sve dileme oko pobednika, ako ih je uopšte i bilo.

Mogli su gosti i do ubedljivije pobede pred sam kraj meča, veliku šansu nije iskoristio Toma Bašić kada je sa samo nekoliko metara promašio nebranjeni gol.

Za domaće je od starta igrao Kabral, fudbaler koji je nedavno stigao kao alternativa Vlahoviću, međutim nije se proslavio na debiju pa je zamenjen u drugom poluvremenu (ušao Poljak Pjontek).

Za Fiorentinu su na terenu od starta bili Nastasić i Milenković, ne i Terezić koji je presedeo na klupi ovog puta čitav meč.

Video: Vlahović zapevao italijanski hit na predstavljanju u Juventusu, saigrači oduševljeni

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JUVE forza

    6. februar 2022 | 12:47

    Bravo ,bas lepo vece. Neka opet URLICU protiv VLAHOVICA. Uvek tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA