Povratak iz snova: Mladi fudbaler Liverpula nakon višemesečne pauze postigao gol u pobedi svog tima

Nakon 30 propuštenih utakmica ponovo na terenu

  • 0
Harvi Eliot, Liverpul Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Liverpula rutinski su savladali ekipu Kardif sitija u meču 1/16 finala FA Kupa rezultatom 3:1, a meč je obeležio povratak 18-godišnjeg Harvija Eliota, koji se oporavio od teške povrede zadobijene u septembru prošle godine. Ne samo da se vratio na teren, već je i postigao gol.

Liverpul je probio bedem gostiju u 53. minutu golom Dioga Žote. Portugalac je na pravi način iskoristio centaršut Trenta Aleksandr-Arnolda i glavom sproveo loptu u mrežu gostiju.

Prednost Liverpula duplirao je Takumi Minamino 15 minuta nakon prvog gola svoje ekipe, a onda je u 76. minutu stadion "eksplodirao" od oduševljenja nakon gola mladog fudbalera.

Eliot, koji je bio odsutan od 12. septembra i meča sa Lidsom, primio je loptu u šesnaestercu Kardifa i na sjajan način postigao treći gol za svoju ekipu.

Do kraja meča viđen je još jedan pogodak, utešni u režiji Rubina Kolvila.

Liverpul će se u osmini finala sastati sa ekipom Norič sitija, a kompletan žreb osmine finala FA Kupa možete pogledati ovde.

Video: Vlahović zapevao italijanski hit na predstavljanju u Juventusu, saigrači oduševljeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA