Potresna vest iz komšiluka: Mladi fudbaler (22) poginuo u saobraćajnoj nesreći

Stradali fudbaler je upravljao automobilom, dok je njegov saputnik završio u KC Zagreb s težim povredama

  • 0

Tužna vest stiže iz komšiluka, mladi hrvatski fudbaler Petar Bartolić (22) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Velikoj Gorici.

Ovaj mladi fudbaler koji je nastupao za ekipu Mraclina, upravljao je automobilom, dok je pored njega u automobilu bila i 21-godišnja osoba koja je zadobila teške povrede i koja je hitno prebačena u KC Zagreb, gde joj je pružena pomoć.

O pogibiji je svet obavestio fudbalski klub gde je Bartolić nastupao.

- Dragi prijatelji, velika tuga... Protekle noći u nesreći poginuo je naš igrač, naš dragi Pero. Van terena ponekad ćutljiv, ali uvek spreman na šalu i osmeh, ali zato na terenu brz, prodoran, sjajnog driblinga... Igrač koji je u sekundi naše navijače dovodio od uzbuđenja do ludila. Pero počivaj u miru - stoji u saopštenju kluba.

Bartolić je prve fudbalske korake započeo u tom klubu još 2012 . godine, igrao je u mlađim kategorijama do 2016. godine kada odlazi u Kurilovec. Uoči zimskih priprema ove godine Bartolić se vratio tamo gde je i počeo karijeru, na mraclinsku Grabu. Pre nešto više od dve nedelje, 20. januara potpisao je novi ugovor s klubom, a nedugo zatim desila se i pomenuta tragedija u kojoj je izgubio život, prenele su "Novosti"

Video: Serhio Aguero u suzama: Emotivni govor za oproštaj od fudbala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA