≫ 

Ajaks smenio direktora Overmarsa zato što je slao neprikladne poruke koleginicama

"Nisam shvatao da sam prešao granicu, ali mi je to postalo jasno poslednjih dana", rekao je Overmars

  • 2
Mark Overmars Printskrin: Youtube/ESPN NL

Veliki skandal uzdrmao je Ajaks tokom vikenda, pošto je sportski direktor kluba Mark Overmars podneo ostavku na tu funkciju zbog nefudbalskih razloga!

Naime, Overmars je bio primoran da se povuče zbog toga što je slao neprikladne poruke koleginicama što je, prema odluci kluba, granica koja nije smela da se pređe.

- Situacija je užasna. Moja uloga je da pomognem koleginicama. Bezbedna radna klima je važna za sve u ovom kolektivu i posvetićemo joj još više pažnje u budućnosti. Mark i ja smo igrali zajedno od ranih devedesetih, prvo u Ajaksu, kasnije i u holandskoj reprezentaciji. Bili smo kolege u Ajaksu skoro deset godina, a sada to prestaje vrlo naglo. Ovde radimo na nečemu zaista lepom, tako da će ova vest biti udarac za sve kojima je stalo do kluba. Ali naše ambicije ostaju iste - rekao je generalni direktor Edvin van Der Sar.

Povodom ove situacije oglasio se i sam Overmars.

- Prošle nedelje suočio sam se sa izveštajima o mom ponašanju i sa time kako su drugi reagovali na njega. Nažalost, nisam shvatao da sam prešao granicu, ali mi je to postalo jasno poslednjih dana. Kao rezultat toga, odjednom sam osetio ogroman pritisak - rekao je Overmars i dodao:

- Za nekoga u mojoj poziciji, to je neprihvaltljivo ponašanje, to uviđam tek sada. Ali kasno je. Ne vidim drugu opciju od ove da napustim Ajaks. Ovo ima veliki uticaj i na moju situaciju u privatnom životu. Zato molim sve da mene i moju porodicu puste na miru.

Overmars je, inače, oženjen sa Šantal van Voensel od 2013. godine i imaju dva sina.

Video: Dušan Tadić poručuje Aleksandru Mitroviću: Ljut sam jer igra u Čempionšipu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA