≫ 

Ado daleko od Zvezde, Šerifov potez 2. februara sve pokvario

Momak iz Gane po svemu sudeći neće stići na Marakanu

  • 3
Edmund Ado, Šerif, Crvena zvezda Foto: MN Press

Vezaista Šerifa Edmund Ado neće pojačati ove zime Crvenu zvezdu, iako se činilo da je sve gotova stvar posle dogovora crveno-belih sa samim igračem!

Međutim, kako "Sportski žurnal" javlja, Šerif nije pustio svog fudbalera na Marakanu i na kraju su tražili čak više od dva miliona evra za transfer - uz 20 odsto procenata od naredne prodaje.

"Žurnal" piše da je Šerif namerno odlučio da se ne javlja Zvezdi 2. februara kada je bio poslednji dan da se registruju pojačanja za Evropu, da bi zatim šampion Moldavije u međuvremenu registrovao Ada za svoje mečeve u 1/16 finala Lige Evrope.

Ado se tako našao u "nebranom grožnju" s obzirom na to da je odbio Midtjiland zbog Zvezde, ali će na kraju do leta morati da igra u moldavskoj ligi. najverovatnije, jer je u većini evropskih liga prelazni rok završen. S druge strane, u srbiji traje do 11. februara što znači da su minimalne šanse za transfer i dalje otvorene.

Video: Stanković jednog stranca otpisao, drugu dvojicu nije: Zvezda ne može da čeka nikog

(Telegraf.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mali i nebitni

    7. februar 2022 | 10:59

    haha pa ko normalan dolazi a mali nebitan klub uz to lazni prvak..svi zaobilaze opajdaru znajuci da tu mogu samo propasti kao igraci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA