≫ 

Zvezdin "vojnik" i zvanično dobio novi ugovor

Srnić ostaje na Marakani još godinu dana

  • 3
Slavoljub Srnić, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Kao što je i očekivano, vezista Crvene zvezde Slavoljub Srnić produžio je ugovor sa srpskom šampionom koji mu je istekao poslednjeg dana 2021. godine!

Srnić je odradio kompletne pripreme sa crveno-belima, igrao je mečeve u Turskoj, a novi ugovor je potpisao na godinu dana.

Njemu je ovo treći mandat u Crvenoj zvezdi. Na Marakani je debitovao još u sezoni 2009/10 kao tinejdžer, nakon što je prošao omladinsku školu. Vratio se "zaobilaznim putem" preko Čukaričkog, da bi januara 2019. prešao u španski Las Palmas, gde je bio do 5. oktobra 2020. Nakon toga je neko vreme trenirao na Marakani, zadovoljio ukuse Dejana Stankovića i dobio jednogodišnji ugovor prošle zime koji je sada obnovljen.

Iako je tokom čitave karijere igrao na poziciji desnog krilnog napadača, Srnić je kod Stankovića postao čovekl zadatka s obzirom na to da pokrivao pozicije koje mu šef stručnog štaba odredi. Najčešće je to ona na sredini terena kada treba da kvari akcije rivala - što je poprilično dobro činio na evropskoj sceni.

Video: Stanković jednog stranca otpisao, drugu dvojicu nije: Zvezda ne može da čeka nikog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA