Partizan imao 4 ozbiljne ponude: "Igračima nudili tri puta veću platu, ali su odbili zbog titule"

Trener Aleksandar Stanojević otkrio da su i Jojić, Marković i Zdjelar bili na meti drugih klubova tokom zimskog prelaznog roka

  • 17
FK Partizan Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Partizan je tokom zimskog prelaznog roka napravio minimalne korekcije kada je u pitanju sastav. Tim je napustio Aleksandar Šćekić, a kao novajlije stigli su povratnici Ljubomir Fejsa i Marko Jevtović.

Razlog zbog kojeg Partizan nije mnogo "tumbao" sastav leži u činjenici i da mnogi igrači nisu želeli da odu zbog želje da se na kraju sezone okite titulom prvaka, ali i zbog odluke crno-belih da ne gomilaju igrače i tako ne "uguše" neke od svojih bisera poput napadača Marka Milovanovića, za koga su odbijene neke višemilionske ponude.

Trener Aleksandar Stanojević je tokom rezimea priprema otkrio i da je pored Milovanovića još tri igrača imalo unosne ponude, ali da su ih svi redom odbili.

- Imali smo izvanredne ponude za tri igrača. Ne govorim o Milovanoviću, već o Jojiću, Zdjelaru, Markoviću... Odbili su ponude iako su imali mnogo bolje finansijske uslove nego ovde, trostruko veću zaradu u ozbiljnim ligama. Rekli su da žele da ostanu do juna, da završe započeti posao i ja sam stvarno oduševljen tom činjenicom. Ostale ponude koje ne mogu da se odbiju klub će naravno prihvatiti, ali to je do Ilieva, Vazure i predsednika Vučelića.

- Zvali su i Vujačića, bilo je ponuda i za mene pre nego što sam potpisao ugovor. Partizan uvek mnogo više donese svima nama nego što mi damo njemu. Svi mi smo dobili dobre ponude jer smo u Partizanu. Srećan sam što igrači imaju želju da ostanu, ali sam rekao ukoliko neko želi da ide, ako se tako oseća, dugo je u klubu, nema nikakvih problema, samo da ta odluka bude na vreme. Sada je već kraj priprema i niko neće ići u ovom prelaznom roku - konstatovao je Stanojević.

Video: Stanojević: Odrekao bih se Evrope i Kupa zarad titule prvaka Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    7. februar 2022 | 17:05

    Koja bre titula? Nećete vi videti titule još dugu dugo.

  • Ime

    7. februar 2022 | 16:58

    🤣🤣🤣🤣 i treba neko da poveruje u ovo...

  • Haha

    7. februar 2022 | 19:48

    Hahahaha gdje nadje Markovica i jojica lazovu jedan oni nisu ni za superligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA