Detalji Zvezdine borbe za Banjca: Zvao ga Stanković lično, ali postoji jedan veliki problem!

Za sada, nema dogovora

  • 12
Fk Tsc - Fk Partizan Foto: Nikola Tomić

Kako stvari stoje, Crvena zvezda nije još uvek blizu angažovanja mladog ofanzivca TSC-a Mihajla Banjca, iako je pokazala veliko interesovanje za njegove usluge.

Po saznanjima Telegrafa, Banjca je pre treninga pozvao lično strateg crveno-belih Dejan Stanković, ali veznjaku se više sviđa priča Slavije iz Praga koja je nešto ranije takođe poslala ponudu u Bačku Topolu.

Banjac bi se u junu obreo u češkog velikana, a do tada bi nastavio da brani boje TSC-a.

Ni trener Žarko Lazetić nije za to da Mihajlo napusti tim.

Zvezda je ponudila 300 hiljada evra obeštećenja, ali finansijski trka sa Česima se neće isplatiti jer oni nude milion za usluge 22-godišnjeg fudbalera.

Samom fudbaleru se više dopada ideja igranja za Slaviju, dok mu se čini da ne bi mogao da se izbori trenutno za prostor među crveno-belima.

Iako je situacija takva kakva jeste, ne isključuje se promena i da Banjac ipak pristane na saradnju sa klubom sa Marakane. Za sada, nema dogovora.

zvezda

Video: Sprema se spektakl na Marakani: Šou za Zvezdino proleće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    11. februar 2022 | 14:24

    Realno,svaki igrac ide tamo gde smatra da ce imati vise sanse da igra. Ako je procenio da u Zvezdi nece imati kontinuitet igara,da sedi na klupu,to nije cilj ni jednom igracu. Realno i jeste bolja opcija Ceska jer u Zvezdi da bude standardan,jako tesko!

  • Pex

    11. februar 2022 | 14:57

    Ako se plasi da nije za prvi tim onda verovatno i nije za zvezdu!

  • ???

    11. februar 2022 | 15:25

    Nema dva krstena igraca u nasoj ligi! 90% utakmica je zatvoreno,95% klubova jos uvek nije preslo u profesionalizam. Igracima se vise isplati da rade na trafici,bar ce redovno biti placeni i nece morati da oprastaju dugovanja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA