Totenhem nije na prodaju: Odbijena vrtoglava ponuda kompanije na čijem je čelu Soroš

"Pevci" ne menjaju vlasnika

  • 2
Totenhem Foto: Tanjug / AP

Džo Luis, većinski vlasnik Totenhema, odbio je ponudu koja je stigla za prodaju londonskog kluba.

"Dejli Rekord" javlja kako je danas odbijena ponuda teška tri milijarde funti za prodaju Totenhema. Ponudu je poslao jedan američki investicioni fond, ali je većinski vlasnik Totenhema Džo Luis ostao miran na njen pozamašni iznos i doneo odluku da zasad neće biti prodaje sjajnog londonskog kluba.

Kompanija koja je poslala ponudu zove se "LAMF Global Ventures", a reč je o kompaniji sa sjedištem u Los Anđelesu kojoj je glavni cilj kupovina nekog od elitnih evropskih fudbalskih klubova. Ranije su se kao klubovi koje kompanija želi da kupi spominjali Everton i Milan, ali samo za Totenhem je stigla konkretna ponuda.

Čelni čovek kompanije je Džefri Soroš, filmski producent i glumac, takođe nećak milijardera Džordža Soroša, a Totenhem mu je primarni cilj za investiranje novca.

"Pevci" su investitorima primamljivi zbog novog stadiona, činjenice da nastupa u najjačoj ligi na svetu, ali i zbog toga što se nalazi u Londonu te od svih engleskih klubova ima najveći prostor za napredak.

Video: Pas umiruje nervoznog vlasnika: Šef bundesligaša kipti od besa tokom meča, ljubimac pritekao u pomoć

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    11. februar 2022 | 19:31

    Totenhem se ne prodaje"obicnom bogotasu",odlicno se zna ko su vlasnici Totenhema,sve govori drugi nadimak kluba pored prvog nadimka"🐓"...😉😉😉

  • macan

    11. februar 2022 | 20:16

    Evo prilike Solaku i Djilasu da kupe i njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA