≫ 

Batak pred Partizan: "Ne zanima nas njihova borba za titulu, imamo adute da ih iznenadimo"

Trener Radničkog ne izlazi na teren sa belom zastavom

  • 4
Radoslav Batak Printskrin: Youtube/Superliga Srbija

Fudbaleri Radničkog dočekaće na svom terenu ekipu Partizana u prvom meču prolećnog dela šampionata Superlige Srbije (subota, 14.30), a tom prilikom meč je najavio šef stručnog štaba domaće ekipe Radoslav Batak.

Batak je rekao da ga ne zanima Partizanova borba za titulu i da veruje da njegova ekipa može da iznenadi crno-bele, ali istovremeno iskazuje poštovanje za prvoplasirani tim Superlige.

- Njihova borba za titulu nas ne zanima. Imamo puno aduta da ih iznenadimo na našem terenu. Imamo svoj cilj i svim silama stremimo ka njemu. Ne treba puno trošiti reči o Partizanu. Igraju odlično, imaju široku rotaciju i po dvojicu kvalitetnih fudbalera na svakoj poziciji. Nemaju poraz u dosadašnjem delu sezone i primili su samo šest golova. To su podaci za svako poštovanje, ali i mi imamo svoje ambicije na ovoj utakmici - započeo je Batak.

Šef stručnog štaba niškog kluba zadovoljan je odrađenim pripremama za nastavak sezone, ali i za meč sa Partizanom. Najavio da njegova ekipa neće stati u potpunu defanzivu, ali neće ni napadati bez plana.

- Odradili smo veoma dobre pripreme, zadovoljan sam i urađenim poslom u prelaznom roku i smatram da smo jači tim nego jesenas. Dugo se spremamo za ovaj meč i znamo šta nam je činiti. Želimo pozitivan rezultat i daćemo sve od sebe da do njega i dođemo. Nećemo se braniti, jer smatram da je napad najbolja odbrana, ali nećemo ni srljati. Ne smemo im ostavljati puno prostora i moramo se držati dogovora. Imamo plan i sada treba da ga odgovornom igrom sprovedemo u delo - zaključio je Batak.

Video: Stanojević pred početak prolećne polusezone: Jedna utakmica može sve da promeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk Vučko

    12. februar 2022 | 08:36

    Batak, a koji je vaš adut? Verovatno sudije koje će delegirati lično iz crvenog državnog projekta.

  • Maza

    12. februar 2022 | 02:20

    Nije on batak vec karabatak a to je velika razlika.

  • 12. februar 2022 | 11:59

    Gazi franjevce i 🐒 crno belu boraniju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA