Propao veliki transfer u Superligi: Fudbaler Zvezde odbio da ode na pozajmicu u Novi Pazar

Fudbaler Zvezde odlučio je "na svoju ruku" da odbije prelazak u redove Superligša sa Jošanice

  • 9
Crvena Zvezda - Vojvodina Foto: Nikola Tomić

Iako je prethodno bilo najavljeno da bi u narednih nekoliko dana mogao da pređe u redove Novog Pazara, Aksel Bakajoko neće ovog proleća nastupati za klub iz grada sa reke Jošanice. Igrač Crvene zvezde nije prihvatio odlazak na kratkotrajnu pozajmicu i odlučio se na ostanak u Beogradu.

Prema pisanju Sport Kluba, on je doneo odluku "na svoju ruku", bez obzira na već postojeći dogovor rukovodstva Crvene zvezde i Novog Pazara i svestan je da bi zbog toga mogao dodatno da zakomplikuje svoj život u crveno-belom dresu.

Postoji mogućnost da narednih dana Bakajoko napusti redove Crvene zvezde, dok paralelno u Pazaru vlada razočaranje, jer su željno iščekivali njegov dolazak na Gradski stadion. Sve u svemu, kasnije se saznalo da Bakajoko ne želi da pređe u redove ovog Superligaša.

U isto vreme, levokrilni napadač Ibrahim Mustafa se već stavio na raspolaganje treneru Draganu Radojičiću i konkurisaće za nedeljno gostovanje u Gornjem Milanovcu protiv Metalca. Kako se može načuti, više neće biti novih pojačanja u ovom Superligašu i oni će sa raspoloživim snagama napasti opstanak.

Video: Lopta joj se lepi za nogu: Neverovatan trik najbolje žonglerke na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YYY

    12. februar 2022 | 11:01

    Pa što bi prihvatio? Mora da se muči, da igra, da se bori, ikalja, pokisne. Ovako sedi na klupi i prima platu. UPRAVA NAPOLJE!

  • Oh

    12. februar 2022 | 10:32

    Rekao sam daje Terzic nesposoban da dovede Ada,ovog nesrecnika će sad oterati kao poslednje g.Terzic mora da ode i hvala za sve do sada ali pokušaj da bude Mamic mu nije uspeo,nije sposoban za to.

  • Bakson

    12. februar 2022 | 09:51

    Racunaj Aksele da tek sad kod Terzinja i Stankele neces zaigrati 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA