≫ 

Šta se dešava u Ajaksu? Direktor ženama slao fotke polnog organa, fudbaler optužen za silovanje

U pitanju je 20-godišnji vezista drugog tima Kopljanika

  • 0
FK Ajaks Printskrin: Youtube/AFC Ajax

Fudbalski klub Ajaks poslednjih nedelju dana drma ozbiljan skandal koji je produbljen informacijom da je vezista tog tima Doni Varmerdan (20) optužen za silovanje 19-godišnje devojke!

Portal "Voetbalzone.nl" javlja da je igrača drugog tima Kopljanika devojka optužila za silovanje koje se navodno dogodilo pre šest meseci, kao i da je podnela prijavu policiji.

U tamošnjim medijima se pojavila i izjava novinara Denisa Šutena koji je u ime žrtve ispričao javnosti njenu verziju događaja.

- Devojka je bila na zabavi u Vorhutu pre šest meseci, a na njoj je bio prisutam i fudbaler. Tamo su se poljubili nakon čega ju je odvukao na sprat. Želeo je više, iako je ona rekla da neće. Međutim, pocepao joj je pantalone na deliće, video sam fotografije - tvrdi novinar.

Ovaj skandal je izašao u javnost samo nekoliko dana nakon što je sportski direktor Mark Overmars napustio klub zbog seksualnog uznemiravanja koleginica, a jednoj od njih je čak slao i fotografije penisa sa stadiona.

I navodno nije jedini, jer je 11 žena svedočilo, doduše tajno, i tom prilikom su priznale da su ih čak i fudbaleri tajno fotografisali i pozivali u kabinu na intimno druženje.

Video: Kako je Tijana Jurić zapečatila sudbinu svakom ubici deteta u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA