Milinković ljut posle odlaska iz Radničkog: "Ako su mene ovako 'omlatili', kako će tek manje iskusne"

Iskusni stručnjak kaže da je dobio brojne poruke podrške od strane igrača i saradnika

  • 0
Zoran Milinković Foto: MN Press

Počinje prolećni deo sezone u Superligi Srbije i to susretom u Kragujevcu između Radničkog 1923 i Proletera iz Novog Sada. Domaći tim imao je vrlo turbulentnih poslednjih nekoliko dana, pošto je baš pred sam nastavak takmičenja odlučio da trenera Zorana "Kizu" Milinkovića zameni Nenadom Lalatovićem.

Sasvim logično, jedan od najiskusnijih trenera srpske Superlige nije bio zadovoljan činjenicom da na proleće neće voditi tim iz Kragujevca, pa je u razgovoru za Sportski žurnal "obelodanio" svoju frustraciju.

- Nisam srećan što sam bio akter svojevrsne lakrdije. Znate, kad su ovako "omlatili" mene, trofejnog trenera i veoma uspešnog u Ligi Evrope. Mene, koji je sa tri kluba izborio plasman na evroscenu, domaće i inostrane uvodio u viši rang i ostavljao u ligi, kako će tek manje iskusne i uspešne. Nasuprot tome, raduju dobrodušne reakcije igrača i zaposlenih u Radničkom, brojni pozivi kolega, čak i ljudi u mojim bivšim klubovima - izjavio je Milinković.

Pričalo se i da je Kizi zamereno to što nije reagovao na navodni sukob kapitena Marka Mirića i pomoćnog trenera Vladimira Volkova na susretu sa ukrajinskim Ruhom iz Lavova.

- Budalaština... Nema veze, blage. Vlada i Marko su prijatelji, svojevremeno saigrači u banjalučkom Borcu. Sporečkali su se verbalno u žaru borbe i, kako na pripremama vazda biva, stali na tome. Ma, nije vredno pomena, verujte - dodao je poznati stručnjak.

Video: Lalatović zvanično postao trener poslednjeg tima Superlige: I oni su meni pomogli kad sam imao 18

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA