A sada Dušan: Žena igrača Fiorentine podelila zanimljivu naslovnu stranu na kojoj je Vlahović

Polufinale Kupa Italije će biti "revolveraški obračun" njenog supruga i srpskog napadača

  • 1
Paulina Pjontek Printskrin: Instagram/paulynaaa_a

Paulina Pjontek, supruga novog napadača Fiorentine Kšištofa, podelila je na svom Instagram storiju zanimljivu naslovnu stranu na kojoj se našlo i ime Dušana Vlahovića!

Naime, na naslovnoj strani Korijere delo Sporta, u izdanju za Firencu, našao se njen suprug koji je ispraćen naslovom "Ljubičasta Boginja", kao i natpisom ispod "A sada Dušan."

Naravno sve aludira na derbi polufinala Kupa Italije koji će Fiorentina igrati protiv Juventusa u koji je Vlahović nedavno otišao i golom protiv Sasuola u finišu meča doneo je Staroj Dami plasman u TOP 4.

Paulina Pjontek Printskrin: Instagram/paulynaaa_a

Pjontek je, s druge strane, u Firencu stigao kao zamena za Vlahovića i u četvrtfinalu protivA talante postigao je dva gola. Jedan, onaj treći, delo je Nikole Milenkvoića koji je u 94. šokirao Bergamo i zakazao duel sa Juventusom.

U nastavku možete pogledati fotografije supruge poljskom napadača koji je do sada u Kupu Italije dao 12 golova. Osam kao igrač Đenove, dva dok je nastupao za Milan i sada ovi protiv Atalante.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA