Pogledajte stanje terena na niškom Čairu pred gostovanje Partizana: Na nekim mestima uopšte nema trave

Ne baš zadovoljavajuć kvalitet podloge čeka crno-bele

  • 13

Fudbaleri Partizana otvaraju prolećni deo sezone gostovanjem na jugu Srbije na stadionu "Čair" protiv niškog Radničkog. Međutim, kako stvari stoje, igrači obe ekipe sigurno neće biti najsrećniji stanjem travnate podloge pred duel 22. kola Superlige Srbije.

Kako se može videti na snimku sa lica mesta, zimski uslovi koji su vladali Srbijom poslednjih par meseci očigledno su ostavili traga na podlozi najvećeg niškog stadiona. Pored mnogobrojnih rupa, koje su posute peskom, može se primetiti da na nekim mestima trave uopšte - nema.

To nisu baš ni najbezbedniji uslovi za same fudbalere, koji će morati da motre da se ne povrede prilikom nekih udaraca ili kod samog trčanja. To će umnogome uticati i na kvalitet fudbala koji ćemo gledati u jednom od najzanimljivijih duela kola.

Bilo kako bilo, uslovi će biti identični za obe ekipe, a utakmica između Radničkog iz Niša i Partizana je na programu od 14.30 časova na niškom "Čairu".

Video: Ovako je izgledalo predstavljanje Nenada Lalatovića, novog trenera Radničkog iz Kragujevca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dexmil

    12. februar 2022 | 14:33

    Da li je moguće da uvek u Nisu je problem sa travom!? To je izgleda problem u nestrucnost ljudi koji održavaju teren! Trava je menjana prošle godine, a vec izgleda kao da su traktori orali po njoj! Sneg je padao i u ostatku Evrope pa tereni ne izgledaju tako. Samo mi uvek imamo problem sa travom!

  • Milic

    12. februar 2022 | 14:11

    Liga od blata!!!, Zar se ne zove tako???

  • Ipak

    12. februar 2022 | 14:28

    Lideri u regionu🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA