≫ 

Živkovićev brutalan start ostao bez kazne, igrači Čukaričkog uzalud negodovali kod Minakovića

Rišairo je bio vrlo neoprezan

  • 13

Prekršaj ili ne? Prekršaj za žuti ili za crveni karton? Još jedna dilema, osim one pre gola Zvezde, predmet je polemika sa našeg najvećeg stadiona u duelu Zvezde i Čukaričkog.

Napadač Zvezde Rišairo Živković oštro je uklizao igraču Čukaričkog Srđanu Mijailoviću, bio je to vrlo neoprezan potez, međutim ne i potez za sankciju, prema oseni sudije Nenada Minakovića.

Živković je žustro kopačkom pogodio Mijailovića u stopalo, ovaj je uz bolnu grimasu pao i potom je hramajući, uz pomoć Kange i saigrača, napustio teren - ali za Živkovića nije bilo kazne, tek usmena opomena od sudije Minakovića.

Igrači Čukaričkog uzalud su negodovali, nije bilo kartona za Živkovića, uteha za Brđane je što je Mijailović nastavio meč nakon ukazane pomoći.

U nastavku, u drugom delu meča, Minaković se ipak mašio za karton kada je Drezgić zbog prekršaja nad Ivanićem koji je otvarao kontru Zvezde, zaradio drugi žuti karton - zasluženo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA