Ubijen Palmeirasov navijač dok je gledao finale Svetskog klupskog prvenstva protiv Čelsija u Brazilu

Još jedna osoba je povređena nakon nestvarnih scena u Sao Paolu

  • 1
FK Gremio, tuča navijača Foto: Profimedia/Raul PEREIRA/AFP

Posle velikog nereda u Sao Paolu tokom vremena odigravanja utakmice između Čelsija i Palmeirasa, nastradao je jedan navijač brazilskog kluba saopštila je tamošnja policija. Reč je o zatvorskom čuvaru izvan dužnosti koji je upucan izvan Palmeirasovog stadiona, gde je na hiljade ljudi pratilo meč na velikom ekranu.

Prema nezvaničnim informacijama, svemu je prethodila tuča nakon koje je došlo do pucnjave. Interventna policija je upotrebila suzavac i gumene metke kako bi rasterala gomilu.

Sve je ispratila velika konfuzija među prisutnima, kojima nije bilo isprva jasno šta se tačno dešava. Upucani muškarac je isprva bio prevezen u lokalnu bolnicu, ali je potom preminuo. Još jedan navijač je povređen i ima slomljenu nogu nakon haosa.

Jedna osoba je uhapšena, a policija je nakon toga nastavila da patrolira navedenim područjem u potrazi za ostalim osumnjičenim licima.

Palmeiras je nakon produžetka sinoć poražen od Čelsija, a gol za trijumf postigao je Kaj Haverc u 117. minutu sa bele tačke. Prethodno je u regularnih 90 minuta Romelu Lukaku doveo Plavce u prednost, dok je za Brazilce poravnao Rafael Veiga.

Video: Ohi podivljao pred Delijama: Nigerijac dočekao da oseti huk Severa, njegova reakcija sve govori

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ezra

    13. februar 2022 | 10:18

    Sramota, odvratna milicija, be da postenim i mirnim huliganima da orgijaju i baprave haos,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA