Natho u crno-belom "klubu sto": Izraelac se priključio Boji, Moreiri i Dijari na večnoj listi kluba

Fudbaler Partizana juče je protiv Radničkog u Nišu po 100. put obukao dres beogradskog kluba

  • 2
Bibras Natho Foto: Marko Jovanović

Kada je pre dve i po godine "serviran" kao veliko letnje iznenadjenje čelnika kluba u letnjem prelaznom roku niko nije mogao ni da nasluti da će Bibras Natho izgurati gotovo ceo ugovor u Partizanu (važeći mu ističe na leto), ali je Izraelac i u četvrtoj deceniji života dokazao da su godine samo broj, te je na minulom duelu u Nišu upisao svoj 100. meč u dresu crno-belih.

Redak jubilej, pogotovo za strance koji su mahom "prolaznici" u srpskom fudbalu, ne i za Natha koji bi uskoro mogao da produži saradnju i u budućnosti "podeblja" brojke u Humskoj.

Čisto da se ne zaboravi, glavna spona u angaožovanju Natha leta 2019. godine bio je Zoran Bambi Tošić, koji je sa Izraelcem igrao u moskovskom CSKA.

Tošić je iskoristio momenat, prijateljstvo i činjenicu da se vezista prevremeno rastao sa Olimpijakosom jer nije bio zadovoljan minutažom i pozvao ga je da dodje u Partizan, da bi ubrzo pregovore preuzeli čelnici Partizana i, posle dugih razgovora, uspeli da ubede Izraelca da prohvati ponudu.

Stigao je posle dvomeča sa Malatijom, u kvalifikacijama za Ligu Evrope, potpisao trogodisnji ugovor i od tada do danas praktično je nezamenljiv u prvoj postavi crno-belih, jer je i kod Sava Miloševića, a i u mandatu Aleksandra Stanojevića jedan od nosilaca igra tima.

U dresu Partizana još uvek nema osvojen trofej, mada je u tekućoj sezoni na dobrom putu, dva puta je igrao grupne faze evropskih takmičrnja - Lige Evrope i Lige konferencija, a u "klub 100" je dospeo kao četvrti stranac u istoriji kluba, jer je to pre njega uspelo samo Pjeru Boji, Amlamiju Moreiri i Laminu Dijari...

Video: Natho jasan: Ne postaje se šampion pobedom u derbiju! Moramo da znamo da završimo utakmicu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    13. februar 2022 | 09:36

    Бравооо👏👏👏. Јел му честитао и Шћекић? Јел му дао једну домаћу шљиву ранку😂😂😂😉

  • 4C

    13. februar 2022 | 10:26

    Živela Palestina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA