≫ 

Pavkov prošao lekarske preglede posle stravičnog udarca: Evo kada će napadač Zvezde ponovo na teren

Napadač Zvezde sjajno je prošao i vrlo brzo će ponovo na teren

  • 0
Milan blur Pavkov Printskrin: Arena sport

Jučerašnji susret između Crvene zvezde i Čukaričkog je u dobroj meri obeležio Milan Pavkov. Posle postignutog gola, igrač crveno-belih zadobio je nezgodan udarac u glavu zbog kojeg je završio sav krvav i zbog kojeg je morao da napusti teren i ode u svlačionicu. Urađeni su dodatni pregledi i sve je prošlo bez većih posledica, pošto će on moći da se vrati na teren vrlo brzo.

Kako saznaje MaxBet Sport, posle sudara glavama došlo je do rasekotine na licu koja je ušivena na klinici. Napadač je dobio nekoliko kopči i sledi mu pauza od par dana kako ne bi došlo do opterećenja i njihovog pucanja. Pavkov će moći da radi samo neke određene vežbe.

Ako sve bude prema planu i programu, lekarska ekipa tvrdi da će Pavkov moći da nastupi na sledećem prvenstvenom meču protiv Proletera u Novom Sadu, koji je na programu iduće subote. Zvezda već u sredu igra odloženi susret osmine finala Kupa Srbije protiv Radničkog iz Niša.

Sve u svemu, može se reći da je jedan od najvažnijih igrača Crvene zvezde sjajno prošao, pošto je izbegao duže odsustvo sa terena, iako sve na prvi pogled nije delovalo nimalo bezazleno.

Video: Stanković: Ovo je jedno od 16 finala za nas! Poznajući Pavkova mislim da će biti spreman za sledeću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA