Natho udario po Nišlijama: "To je bio najgori teren na kojem sam ikada igrao, ličilo je na plažu"

Izraelac je bio i više nego besan na organizatora utakmice na "Čairu"

  • 21
Bibras Natho; FK Partizan, FK TSC Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Fudbaler Partizana, Bibras Natho je na jučerašnjoj utakmici protiv Radničkog u Nišu odigrao svoj 100. meč u dresu crno-belih. Iako može da bude i više nego zadovoljan pobedom svog tima i proslavom lepog jubileja, nije baš birao reči kada je govorio o terenu koji je zatekao njega i saigrače na "Čairu".

Izraelac je istakao da se osećao kao na plaži i da je ovo bio najgori teren na kojem je igrao u celoj svojoj karijeri. Zaista, podloga na stadionu u Nišu gotovo da je onemogućavala bilo kakvu kvalitetnu igru dva sastava.

- Teren je bio toliko loš, da slobodno mogu da kažem da smo igrali sve osim fudbala. Danas je to bila plaža, a ne fudbalski teren za igru. Mislim da je ovo bio najgori teren na kom sam ikad igrao u svojoj karijeri, a igrao sam nekad i na -15 i -20. Ovo je bio stvarno najgori teren na kom sam igrao, koliko se sećam, ali da biste uzeli titulu, morate da pobeđujete na takvim utakmicama - vrlo je razočaran bio Natho.

O stanju terena već smo vam sinoć pisali. Na snimcima dostupnim sa lica mesta pre same utakmice, moglo se primetiti da na nekim mestima nema trave, što je uticalo na kvalitet fudbala koji smo pratili u Nišu.

Sve u svemu, nešto što ne ide na čast srpskom klupskom fudbalu, koji je od ove godine na 11. mestu UEFA liste.

Video: Partizan pred poluvreme razbio odbranu Nišlija: Rikardo glavom stigao do novog gola u Superligi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    13. februar 2022 | 12:40

    Ne brini Penaltko, uskoro stizes na pravi stadion, da vidis malo kakva je atmosfera i teren da spavas na njemu, da osetis malo pravu fudbalsku atmosferu u grotlu Marakane.

  • Milovan

    13. februar 2022 | 12:58

    Niš postao leglo otimaca para i sendvicarskog klana samo otimanje i kriminal… na žalost polako postaje ono sto najmanje želimo da bude svaki grad leglo mita i korupcije

  • Zverko

    13. februar 2022 | 12:48

    Kad svi kradu nema para za odrzavanje,to je stvarnost i nasem fudbalu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA