Gadna scena na Old Trafordu: Ronaldo "ispalio projektil" ka Elangi, pljuvačka završila na glavi mladog igrača

Portugalac je ponovo na udaru britanske javnosti zbog nekulturnog ponašanja

  • 3

Fudbaleri Mančester junajteda sinoć su sebi dopustili novi kiks u Premijer ligi protiv Sauthemptona (1:1), iako su imali prednost pred domaćom publikom. Međutim, dan kasnije ne priča se toliko o lošem fudbalu tima koji je nekada dominirao Engleskom, koliko o jednom potezu najveće zvezde - Kristijana Ronalda.

Njega su kamere posle meča uhvatile dok je pljuvao u pravcu svog saigrača Entonija Elange, a kako deluje jedan deo sluzi pogodio je mladog fudbalera u glavu. Pitanje je da li je on to uopšte primetio, pošto je nastavio sa normalnim aktivnostima.

Portugalski fudbaler se između pozdravljanja sa igračima protivničkog tima u jednom trenutku samo okrenuo desno i "ispalio projektil". Na veliku žalost Elange, on je završio na njegovoj kosi i potiljku.

Moguće je da ni sam Ronaldo nije primetio šta je uradio, pošto je potom prišao da se pozdravi sa Frejzerom Fosterom, dok je Elanga takođe otišao na svoju stranu. No, sve ovo bilo je dovoljno da se pokrene nova bura u engleskoj fudbalskoj javnosti posle dosta slabih partija Portugalca u poslednje vreme.

Poslednji gol ili asistenciju Ronaldo je zabeležio u prošloj kalendarskoj godini, tačnije 30. decembra protiv Barnlija na Old Trafordu, kada je učinio i jedno i drugo. Od tada su se Đavoli sastali sa Vulverhemptonom, Brentfordom, Vest Hemom, Midlsbroom, Barnlijem i Sauthemptonom od susreta na kojima je Kristijano nastupio. Propustio ej dva duela sa Aston Vilom u FA kupu i Premijer ligi.

Video: Iskustvo vodi Mladost ka plej-ofu, Tumbasević doveo Lučance u vođstvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    13. februar 2022 | 14:52

    Ma daaaj ne pretjerujze sada! Niti je on pljuvao na Elangu, noti ga je pogodio! Koja glupost i naduvavanje!

  • MILE

    13. februar 2022 | 17:50

    Braco Srbi, sta uradismo ovom portugalcu... ne moze jos da se povrati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA