Njukasl gazi ka opstanku, Liverpulov minimalac, Totenhem nastavlja sa neuspesima

Malo golova u nedeljnim mečevima Premijer lige

  • 0
Kijeran Tripije, Njukasl Foto: Tanjug / AP

U popodnevnom terminu od 15 časova odigrana su tri meča Premijer lige, a pobede su upisali fudbaleri Liverpula, Njukasla i Vulvsa.

Liverpul je ostvario minimalnu pobedu na "Turf Muru" protiv Barnlija, a jedini pogodak bio je delo Fabinja u 40. minutu. To je bio već peti gol u 2022. godini za brazilskog fudbalera.

Njukasl je nastavio krupnim koracima ka opstanku, a najnovija žrtva "svraka" bila je Aston Vila koja je poražena rezultatom 1:0.

Meč na "St. Džejms Parku" rešio je Kijeran Tripije u 35. minutu golom iz slobodnog udarca. Bio je to njegov drugi gol u dresu Njukasla i to na drugom vezanom meču, a takođe je i u meču sa Evertonom gol postigao iz slobodnog udarca. Tako ove sezone nema igrača sa više postignutih golova direktno iz slobodnog udarca od njega, a dva gola je postigao još Džejms Vord-Praus.

Totenhem je zabeležio i treći uzastopni poraz u Premijer ligi, a drugi na domaćem terenu, pošto je poražen od ekipe Vulvsa rezultatom 2:0.

Konačan rezultat bio je postavljen već u 18. minutu kada je Leander Dendonker matirao Uga Ljorisa, a pre toga je u šestom minutu Raul Himenez postigao vodeći pogodak.

U nedelju se igra još jedan meč 25. kola Premijer lige u kom se sastaju Lester i Vest Hem.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA