≫ 

Spektakl u Kataloniji, Barseloni bod u gradskom derbiju golom u 96. minutu!

Luk De Jong heroj, Traore savršeno pogodio Holanđanina, ovaj bacio u očaj domaće - 2:2

  • 0
luk de jong Foto: Tanjug/Ap

Espanjol plače, rida, očaj je blaga reč da opiše stanje navijača i igrača ovog tima nakon meča sa gradskim rivalom Barselonom, koja je, golom u 96. minutu preko Luka De Jonga, bukvalno i najbukvalnije "iščupala" bod u komšiluku - 2:2.

Pogledajte gol iskusnog Holanđanina, obratite pažnju i na savršen centaršut Traorea, kakav trenutak za ovakvu kombinaciju, 96. minut je uveliko tekao...

Delovalo je da nema nade za Ćavijev sastav dok se meč bližio kraju, Pike je "dosolio" na muku pred triler završnicu pošto je isključen zbog koškanja sa Melamedom, obojica su zaradila po crveni karton, ali vreme je radilo za domaći tim.

Sve je "mirisalo" na srećan kraj po domaće.

Do tog momenta mnogo toga se već izdešavalo na terenu stadiona "Kornelja El-Prat", mnogo uzbuđenja i dinamike za poželeti za derbi okršaj: tri gola, preokret, meč nabijen tempom.

Barselona Espanjol Foto: Tanjug/AP

Gosti su poveli već u 2. minutu preko Pedrija, čuvali "minimalac", a onda su na scenu stupili Serhi Darder i Raul de Tomas - direktno zaslužni za oba gola Espanjola, za preokret, na kraju zamalo i za prvu pobedu manjeg katalonskog kluba nad gigantom još od 2009. godine.

Najpre je Darder u 40. minutu, na asistenciju De Tomasa, pogodio za 1:1, da bi u drugom poluvremenu kombinacija išla u obrnutom smeru: De Tomas je pogodio na dodavanje Dardera.

Espanjol je bio u delirijumu, Barsa u nokdaunu!

Tračak nade, ali i poslednja prilika da se makar ubaci lopta pred gol, ukazao se gostima u momentima kada se arbitar spremao da dune u pištaljku, i baš tada stižu dva najsavršenija poteza koja su morala biti u tom momentu da se dođe do gola. Perfektan centaršut Traorea i savršen tajming De Jonga, skok, trzaj glavom, gol...

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA