"Bacili" Srbina na klupu i na 3 meča uzeli više bodova nego za celu polusezonu

Cvoleu bolje ide bez Tedića u timu

  • 2
Slobodan Tedić Printskrin: Youtube/ESPN NL

Da iza sebe, barem za sada, ima očajnu sezonu, srpski napadač Slobodan Tedić pokazao je i u uvodnim utakmicama njegovog Cvolea koji je doživeo procvat otkako je mladog reprezentativca naše zemlje "bacio" na klupu.

Naime, Cvole je jesenii deo sezone ubedljivo završio na poslednjem mestu sa samo šest osvojenih bodova - dok je Tedić ostao bez gola i asistencije za 1.000 minuta koliko je igrao.

Prvih dana 2022. godine je izgubio mesto u timu, protiv Viljema Drugog nije ni ulazio u igru i Cvole je dobio sa 2:0. Zatim je igrao 25 minuta u Kupu protiv Brede, što je rezultiralo ispadanjem Cvolea zbog poraza od 2:1.

Cvole je zatim u poslednja tri koal uzeo čak sedam bodova, poslednja tri zahvaljujući ubedljivom trijumfu u gostima nad Kamburom (4:3), dok su prethodno igrali 1:1 sa NEK-om i dobili su Herenven sa 1:0. Dakle, uzeli su sedam bodova za tri meča, što je jedan više nego cele jeseni.

I dalje su poslednji, ali su trenutno sa reačlnim šansama da se domognu i opstanka, a pogotovo baraža. Imaju 16 bodova, jedan manje od Sparte i tri od Sitarda koji je na tom mestu rezervisanom za doigravanje. Viljem Drugi je prvi iznad crte sa 21 bodom.

Inače, Cvole je u jesenjem delu šampionata imaju jednu pobedu i tri remija. Taj trijumf su ostvarili bez Tedića u ekipi, dok je u remiju sa Valvijkom (0:0) sedeo na klupi, a protiv Groningenma (1:1) ušao u igru u polsednjih 10 minuta. Svih 90 minuta je odigrao samo u septembru protiv Sparte iz Roterdana (1:1).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pkv

    14. februar 2022 | 13:20

    To onaj uobrazeni "talenat"..Sad ce se vrati u Cuku na pozajmicu i tu zavrsava pricu..

  • goran spasić

    14. februar 2022 | 17:45

    To je onaj što otima loptu da šutira penal, u mladoj reprezentaciji, pa promaši.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA