≫ 

Vezista Partizana putuje u Lion na operaciju kolena

Fudbaler će narednog ponedeljka obaviti operativni zahvat kod čuvenog stručnjaka

  • 1
Danilo Pantić, FK Partizan Printscreen: TV Arena sport

Krajem tekuće sedmice, prvotimac Partizana - Danilo Pantić otputovaće u Fracusku kako bi izvršio operativni zahvat prednjih ukrštenih ligamenata desnog kolena, koje je povredio tokom priprema u Turskoj. Posle operacije fudbalera crno-belih očekuju višemesečni oporavak i, kako je i sam nedavno napisao na društvenim mrežema, povratak na teren na početku naredne sezone.

Pantić će operaciju kolena obaviti u Lionu, narednog ponedeljka, kod čuvenog doktora Bernarda Kotea, koji važi za jednog od najboljih svetskih stručnjaka kada je u pitanju pomenuta povreda prednjih ukrštenih ligamenata. Radi se o stručnjaku koji je operisao i saigrača veziste kluba iz Humske - Nikolu Lakčevića, kome se bliži povratak u normalan trenažni proces posle duge pauze (prva operacija u Srbiji, druga u Lionu).

Podsetimo, Pantić, inače jedan od nosilaca igre Partizana u jesenjem delu sezone, povredio se na samom početku priprema u Turskoj i to u drugom kontrolnom meču sa Bašeksehirom, bio je to sam početak utakmice, ne tako snažan duel sa protivničkim igračem, no, vezisti se desna noga "ukopala" pri padu i ligamenti nisu izdržali.

Prvi snimci sa klinike u Antaliji, iako pod otokom, pokazali su oštećenje medijalnog i prednjeg ukrštenog ligemanta, pa se čekao povratak u Beograd i nova ekspertiza, koja je, nažalost, potvrdila loše slutnje o težoj povredi kolena.

Video: Partizan nokautirao Zmajeve: Danilo Pantić u pravo vreme na pravom mestu, za 3:0!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA