Batak pred Zvezdu: "Oni su apsolutni favoriti, ali tražićemo svoju šansu"

Strateg gostiju nada se mogućem iznenađenju

  • 4
Radoslav Batak, Dejan Stanković Foto: MN Press

Fudbaleri Radničkog iz Niša gostovaće ekipi Crvene zvezde  u okviru osmine finala kupa Srbije. Trener niškog kluba Radoslav Batak rekao je da će njegova ekipa tražiti šansu iako je Zvezda veliki favorit.

Biće to drugi meč protiv "večitih" za Nišlije u samo četiri dana, pošto su prethodnog vikenda poraženi na svom terenu od Partizana rezultatom 2:0 u okviru Superlige.

- Znamo protiv koga igramo. Oni su branioci trofeja u ovom takmičenju i šampioni države, apsolutni su favoriti, ali kup je specifično takmičenje i tražićemo našu šansu. Da bi do te šanse došli, moraćemo da budemo fokusirani i taktički disciplinovani tokom svih 90 minuta. Svaki kiks se protiv Zvezde skupo plaća - rekao je Batak.

Kako kaže strateg Nišlija, on neće moći da računa na najjači sastav, a utakmicu u Beogradu sigurno će propustiti nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Kovačević.

- Zvezdi neću moći da suprotstavim najjači moguči sastav. Kovačević je protiv Partizana dobio jak udarac i moraće da pauzira neko vreme. Rovit je i Pejović, a u konkurenciju se vraćaju oporavljeni Vujadinović i Mićibući.

Meč između Crvene zvezde i Radničkog igra se u sredu od 17 časova.

Video: Urošević na pravom mestu da overi 3 boda u Nišu: Rikardo u prečku, a Slobodan u mrežu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari

    15. februar 2022 | 17:27

    UZ FER I KOREKTNO SUDENJE, IGRAJTE MUSKI I POBEDITE IH, VI TO MOZETE AKO HOCETE!!!

  • Gisa

    15. februar 2022 | 16:55

    Iskreno ako igrate ko protiv nas onda neznam sta vi trazite tu, protiv nas ste bili samo na terenu ali ste se ponasali kao cunjevi tako da realno nemoj da zasmejavas Narod. STOP NAMESTANJU kazem ja kao veliki Grobar a mi smo ga preterali ove godine do sada!

  • Grobar

    15. februar 2022 | 16:53

    Sta su govorio prije utakmice sa Partizanom,sada otvoreno kazi mi smo vasa filijala,nema problema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA