Voždovac poslao svog fudbalera u MLS, najbolji strelac Zmajeva "odleteo" s Krova

Moći će iz ovog posla mnogo da profitiraju u ekipi iz Zaplanjske ulice

  • 0
Nikola Vujnović, FK Voždovac Foto: MN Press

Doskorašnji igrač i najbolji strelac Voždovca, Nikola Vujnović, karijeru nastavlja u MLS-u, gde će nositi dres ekipe Sportinga iz Kanzas Sitija.

Vujnović je ove sezone privukao dosta pažnje na sebe, pogotovo zato što je postigao 10 golova od početka sezone, čime se kotirao na visokom četvrtom mestu liste najboljih strelaca, odmah iza Riakrda Gomeša, Aleksandra Kataija i Đorđa Jovanovića.

Crnogorski reprezentativac će otići u MLS na pozajmicu, dok će ekipa Kanzas Sitija imati mogućnost da otkupi njegov ugovor.

Ovo je inače prvi fudbaler u istroiji koji sa "Krova" odlazi u MLS ligu, te su svi u klubu presrećni zbog toga.

- Izuzetno smo zadovoljni transferom u svakom aspektu, kako finansijskom, tako i marketinškom, a posebno zbog činjenice da je napadač presrećan zbog izbora nove sredine. Jako je važno da naši igrači direktno odlaze u MLS čime otvaramo vrata tog tržišta i drugim mladim fudbalerima iz našeg kluba u budućnosti - istakao je prvi čovek kluba Miloš Mirković.

Ni sam Vujnović nije "hladan" kada je reč o novom klubu, jer kako on kaže, jedva čeka da se papirologija završi i da odradi prvi trening, pa i prvu utakmicu sa svojim novim klubom.

Video: Neverovatan kiks defanzivca TSC-a: Umesto golmanu dao loptu Vujnoviću, a ovaj iz prve daje golčinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA